Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a kifejezetten csinos és szép lányokról, akiket buszon szoktatok látni?
Én magamban - miután félszegen rá rá pillantgatok - mindig ezek a kérdések kavarognak a fejemben:
* Vajon nem zavarja-e őt, hogy iskolásokkal, magamfajta csóró egyetemistákkal, nyugdíjasokkal, melósokkal együtt kell utaznia?
* Vagy esetleg a pasija egy kőgazdag jóképű BMW/Merci tulaj mérnök/középvezető, de ő inkább nem akar addig villogni mások előtt, míg le nem diplomázik és meg nem teremti magának a saját egzisztenciáját?
* Vajon mit reagálna arra, ha leszólítanám?
Nem tudom ti szoktatok-e ilyen dolgokon agyalni, de én amikor meglátok egy ilyen kifejezetten szép diáklányt (erre a kategóriára gondolok: [link] ), mindig valami eltévedt angyal jut az eszembe, aki véletlenül elkeveredett a magamfajták között és abban a megtiszteltetésben részesülhet a "férfi pórnép", hogy személyesen csodálhatja őt. Ha én egy stílusos gazdag fiatal huszonéves lennék (AMG Merci/Porsche Panamera/Tag Heuer a csuklómon/Hugo Boss stb.), akkor már csak azért is megismerkednék ilyen diáklányokkal és felajánlanám (nem elsősorban társkeresés céljából, hanem jófejségből), hogy elviszem őket a gyakorlataikra/óráikra, ide-oda, hogy ne szenvedjenek hiányt olyan környezetben, ami számukra nem való. Mielőtt valakiben felmenne a pumpa és megbélyegezne, hogy troll vagyok, szeretném jelezni, hogy HALÁL KOMOLYAN gondolom mindezt. Lehet önbizalomhiányos vagyok, vagy felszínes, de én nem értem ezeket a csajokat. Mondjuk az is igaz, hogy mára már alig van belőlük (egyre terjed sajnos a golddigger jelenség), de akkor is lehet néha 1-2 ilyen lányt látni.
#4: Ez nem diszkrimináció - és a következő sorokat részben az #1-es kommentelőnek is címzem - hanem a realitás és a minőség szétválasztása, ami különböző értékskálákon mozog. Ami az autóban a Porsche, órában a Rolex, laptopban a MacBook Pro (és még sorolhatnám), az csajban meg ez: [link]
A zöld Suzuki Swift/9 ezer Ft-os Casio karóra/90 ezres Lenovo laptop analógia mentén pedig ez a másik véglet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!