Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a kifejezetten csinos és szép lányokról, akiket buszon szoktatok látni?

Figyelt kérdés

Én magamban - miután félszegen rá rá pillantgatok - mindig ezek a kérdések kavarognak a fejemben:

* Vajon nem zavarja-e őt, hogy iskolásokkal, magamfajta csóró egyetemistákkal, nyugdíjasokkal, melósokkal együtt kell utaznia?

* Vagy esetleg a pasija egy kőgazdag jóképű BMW/Merci tulaj mérnök/középvezető, de ő inkább nem akar addig villogni mások előtt, míg le nem diplomázik és meg nem teremti magának a saját egzisztenciáját?

* Vajon mit reagálna arra, ha leszólítanám?

Nem tudom ti szoktatok-e ilyen dolgokon agyalni, de én amikor meglátok egy ilyen kifejezetten szép diáklányt (erre a kategóriára gondolok: [link] ), mindig valami eltévedt angyal jut az eszembe, aki véletlenül elkeveredett a magamfajták között és abban a megtiszteltetésben részesülhet a "férfi pórnép", hogy személyesen csodálhatja őt. Ha én egy stílusos gazdag fiatal huszonéves lennék (AMG Merci/Porsche Panamera/Tag Heuer a csuklómon/Hugo Boss stb.), akkor már csak azért is megismerkednék ilyen diáklányokkal és felajánlanám (nem elsősorban társkeresés céljából, hanem jófejségből), hogy elviszem őket a gyakorlataikra/óráikra, ide-oda, hogy ne szenvedjenek hiányt olyan környezetben, ami számukra nem való. Mielőtt valakiben felmenne a pumpa és megbélyegezne, hogy troll vagyok, szeretném jelezni, hogy HALÁL KOMOLYAN gondolom mindezt. Lehet önbizalomhiányos vagyok, vagy felszínes, de én nem értem ezeket a csajokat. Mondjuk az is igaz, hogy mára már alig van belőlük (egyre terjed sajnos a golddigger jelenség), de akkor is lehet néha 1-2 ilyen lányt látni.

2018. ápr. 25. 18:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%

"vajon mit reagálna arra, ha leszólítanám?"

Na ezen a ponton kellene túllépni, különben piszok sivár életed lesz. :/

2018. ápr. 26. 12:25
 22/26 anonim ***** válasza:
89%

Én ismerek is ilyen lányokat, akik BKV-znak.

1. Attól, hogy szép vki, nem felszínes, és nem feltétlenül csak milliomosokkal jön össze...

2. Igényesnek, csinosnak lehet kevés pénzből is lenni

3. Van, aki nem is látja magán, hogy olyan szép lenne, amikor az, az ilyenek meg még annyira sem gondolják, hogy nekik a szépségük miatt ez meg az jár

4. Amúgy a nagyon felszínes és nagyon gazdag ismerőseim is szoktak BKV-zni, mert van, aki olyan munkahelyen dolgozik, aminek a környékén lehetetlenség parkolóhelyet találni, és akkor inkább felszáll a metróra, mert az a legköltséghatékonyabb megoldás

A többségük nem gondolja azt, hogy ő pórnép közé keveredett kisangyal, aki aaaaaaannnnyival jobbat érdemelne. Ők is egyszerű emberek, nem lesznek amiatt angyalok meg felsőbbrendűek, mert nyertek a genetikai lottón vagy mert a te kis kunkorid feláll rájuk.

2018. ápr. 26. 12:28
 23/26 anonim ***** válasza:
90%

22. vagyok:

ja, még vmi. Aki ezek közül értelmes, az nem fog beülni egy vadidegen pasi kocsijába, még akkor se, ha azt mondja, személyi sofőr lesz. Nem egy nemi erőszak, veseeladás, egyéb történt így. Az egészségük fontosabb, mint az, hogy kocsival mehessenek. Egy részük amúgy is simán közlekedési eszközt lát a kocsiban és a buszban is, nem presztízst.

2018. ápr. 26. 12:46
 24/26 anonim ***** válasza:
78%

Kedves kérdező olyan lányra is nyitott lennél (feltételes a kérdés NEM magamról nem szó) akinek Tag Heuer van a csuklóján, Boss farmerbe van és Apple használ mindenben, van egy városi autója is amit nem mindig használ?

Szóval kérdező nem az átlagos csóró lány akinek el lehet játszani a milliomos fiút aki kimenti a nyomorból de szava nincs a kapcsolatban a luxuséletért? A kérdésedről bűzlik, hogy ha meglenne mindened amit említesz a kérdésben erősen domináns - uralkodó jellegű kapcsolatot alakítanál ki egy csóró de csodálatos tündérvirággal akit a villamosozástól mentettél meg.

27\N

2018. ápr. 26. 12:57
 25/26 anonim ***** válasza:
(.. feltételes a kérdés mert NEM magamról van szó)*
2018. ápr. 26. 12:58
 26/26 anonim ***** válasza:
78%

Lehet nem ide tartozik a kérdés, de egyik süket (sérült) kollégám már a második ilyen szép lányt veszi el. Még beszélni sem tud. Ha senki le nem szólítja ezeket a lányokat, akkor majd a süketek és vakok majd megteszik.

Amúgy a süket kollégám jól áll anyagilag, beszélni sem kell, akad ilyen nőd!

2018. ápr. 26. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!