Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a kifejezetten csinos és szép lányokról, akiket buszon szoktatok látni?

Figyelt kérdés

Én magamban - miután félszegen rá rá pillantgatok - mindig ezek a kérdések kavarognak a fejemben:

* Vajon nem zavarja-e őt, hogy iskolásokkal, magamfajta csóró egyetemistákkal, nyugdíjasokkal, melósokkal együtt kell utaznia?

* Vagy esetleg a pasija egy kőgazdag jóképű BMW/Merci tulaj mérnök/középvezető, de ő inkább nem akar addig villogni mások előtt, míg le nem diplomázik és meg nem teremti magának a saját egzisztenciáját?

* Vajon mit reagálna arra, ha leszólítanám?

Nem tudom ti szoktatok-e ilyen dolgokon agyalni, de én amikor meglátok egy ilyen kifejezetten szép diáklányt (erre a kategóriára gondolok: [link] ), mindig valami eltévedt angyal jut az eszembe, aki véletlenül elkeveredett a magamfajták között és abban a megtiszteltetésben részesülhet a "férfi pórnép", hogy személyesen csodálhatja őt. Ha én egy stílusos gazdag fiatal huszonéves lennék (AMG Merci/Porsche Panamera/Tag Heuer a csuklómon/Hugo Boss stb.), akkor már csak azért is megismerkednék ilyen diáklányokkal és felajánlanám (nem elsősorban társkeresés céljából, hanem jófejségből), hogy elviszem őket a gyakorlataikra/óráikra, ide-oda, hogy ne szenvedjenek hiányt olyan környezetben, ami számukra nem való. Mielőtt valakiben felmenne a pumpa és megbélyegezne, hogy troll vagyok, szeretném jelezni, hogy HALÁL KOMOLYAN gondolom mindezt. Lehet önbizalomhiányos vagyok, vagy felszínes, de én nem értem ezeket a csajokat. Mondjuk az is igaz, hogy mára már alig van belőlük (egyre terjed sajnos a golddigger jelenség), de akkor is lehet néha 1-2 ilyen lányt látni.

2018. ápr. 25. 18:11
1 2 3
 11/26 Lazy Lover ***** válasza:
36%
én elég perverz vagyok azt gondolom hány kuki járhatott benne a hétvégén vagy elképzelem pucéran vagy kíváncsi lennék hogy szop6 :D
2018. ápr. 25. 18:50
 12/26 anonim ***** válasza:
75%
Emlékszem, ezt régebben is megkérdezted. Azóta nem sikerült semmi?
2018. ápr. 25. 19:08
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

"számukra nem való környezet"

Ember, te beteg vagy... Attól, hogy valaki szép, még nem ő szarta a spanyol viaszt és nem az ő seggéből fúj a passzát szél. Undorító ez a felszínesség. Egyből ő az isten akit istenként kell kezelni, mert jó géneket örökölt, de egyébként lehet, hogy az égvilágon semmit nem tett le az asztalra? Nagy teljesítmény, hogy megszületett, igazán tiszteletre méltó...

2018. ápr. 25. 19:25
 14/26 A kérdező kommentje:
#13: Pedig - ha tetszik ha nem - a XXI. században a legnagyobb érték/vagyon a genetika. #glamour, #plus180magas, #darázsderék, #topmodel, #péniszméret, #mellméret stb. Jó gének=szépség=siker=pénz. Tulajdonképpen egy civilizált formába csomagolt nyugati típusú kasztrendszerben élünk. Soha korábban nem számított annyira, hogy milyen adottságokkal születsz meg, mint manapság. A XX. században a tudás volt a hatalom, manapság viszont a külső és a szex (utóbbit Rocco Siffredi is megmondta).
2018. ápr. 25. 19:35
 15/26 anonim ***** válasza:
85%

Semmivel nem ér többet egy szép lány, mint egy csúnya.

Lehet értéknek tartod a szépségét, ami elvakít, közben ész nélkül csalja a pasiját és nevet olyanokon mint te.

Akkor is egy "földre szállt angyal"?

A szépsége egyszer elkopik, de az emberi mivolta nem, aztán lehet nézni mint hal a szatyorban, hogy nem néz ki sehogy és még a jelleme is egy nagy rakás...

2018. ápr. 25. 19:40
 16/26 anonim ***** válasza:
78%
Hogy mi ér bármit is, azt mi határozzuk meg. A pénz csak egy papírfenci számokkal, mi társadalmilag döntöttük el, hogy el lehet cserélni tárgyakra.
2018. ápr. 25. 20:24
 17/26 anonim ***** válasza:
87%

Vajon nem zavarja-e őt, hogy iskolásokkal, magamfajta csóró egyetemistákkal, nyugdíjasokkal, melósokkal együtt kell utaznia?

Ha zavarja is, honnan szedjen minimum 2-3 milliót egy kisebb városi autóra (Citroen C3, Volkswagen Polo, Fiat 500)? Ha a szülei nem tehetősek . Utána van ám fenntartási költség is ami egy újabb havi összeg.

* Vagy esetleg a pasija egy kőgazdag jóképű BMW/Merci tulaj mérnök/középvezető, de ő inkább nem akar addig villogni mások előtt, míg le nem diplomázik és meg nem teremti magának a saját egzisztenciáját?

Mert minden csinos lányért sorban áll egy Porsche tulajdonos 30 körüli sikeres pasi? Hol élsz komolyan? Ilyen fazonokkal a budai villa negyedben lehet ismerkedni ha ott élünk de ha a csaj mondjuk kispesti álmaiban nem fog összefutni ezekkel a figurákkal. Van köztük olyan is aki a fogát szívja egy Latte miatt nehogy már kocsit is rakjon a barátnője ala. A szép lányok egy része akik saját autóval jarnak gazdag családból valóak vagy pedig ügyes valamiben (tudnak ügyesen furulyázni vagy jól bánnak a pénzzel és szorgalmasok).

2018. ápr. 25. 21:32
 18/26 anonim ***** válasza:
73%
# 14 Mondja ezt olyanvalaki, aki topmodell külsejű, plázából érkezett tip-top nőket figyelget állandóan. Gondolom eszedbe sem jutott a könyvtárakban elmélyült nők értékrendjét venni górcső alá, akik nem sminkelnek és nem járnak hetente fodrászhoz:) Megrögzötten koncentrálsz egy "kategóriára" és véleményeket böfögsz a társadalomról meg a "mai századról". Uncsi.
2018. ápr. 25. 21:52
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nos, lány vagyok, busszal járok, az hogy szép vagyok-e... hát van aki szerint igen, van aki szerint nem. :D

"Vajon nem zavarja-e őt, hogy iskolásokkal, magamfajta csóró egyetemistákkal, nyugdíjasokkal, melósokkal együtt kell utaznia?"

Miért zavarna? Senki nem szokott zavarni, egész addig, amíg nem nagyon büdös, és/vagy nem zajong. Én is "csóró egyetemista" voltam nem sokkal ezelőttig. A párom meg "melós". Mi rossz van ezekben az emberekben? A nyugdíjasokkal sincs semmi baj, legtöbben közülük jó fejek, a sprinter-pankrátor néniken meg jót lehet szórakozni. :D

A telefonba vagy egymásnak ordító emberek, ill. az oroszlánszagú vagy bagószagú egyének szoktak zavarni, más nem.

"Vagy esetleg a pasija egy kőgazdag jóképű BMW/Merci tulaj mérnök/középvezető, de ő inkább nem akar addig villogni mások előtt, míg le nem diplomázik és meg nem teremti magának a saját egzisztenciáját?"

A "pasim" egy műhelyben dolgozik, van egy 24 éves kis japán autója amit imádunk, és maximálisan meg vagyunk elégedve vele, akkor se cserélnénk le, ha nyernénk a lottón. (Esetleg vennénk mellé egy "családibb" autót, ő meg maradna hétvégi hobbikocsinak) Én meg nem vezetek, hiába van jogsim, mert egyrészt ahol mi lakunk, ott káosz a közlekedés, napi szinten mennek a balesetek, ami nem hiányzik, másrészt túl értékesnek tartom a napi 2 órámat ahhoz, hogy elcsesszem vezetgetéssel, mikor sokkal értelmesebben is fel lehet használni azt az időt.

"Vajon mit reagálna arra, ha leszólítanám?"

Attól függ. Ha épp olvasok, és aközben zavar meg valaki, azt nem szeretem (nem is igazán értem, eszem ágában nem lenne megzavarni valakit, aki el van foglalva valamivel), akkor lehet, hogy picit morcos lennék. Ha nem olvasok, csak bambulok vagy netezek (ez az esetek 10%-a), akkor kedvesen elutasítanám.

2018. ápr. 26. 11:30
 20/26 anonim ***** válasza:
80%

8as kérdező!

A porche, tag heuer, apple nem csak kintről néz ki jól!

Belül is nagyon értékesek: jól, megbíhatóan működnek.

Manapság minden autót, laptopot, stb gyönyörűen, izlésesen megformaterveznek, nem csak a csúcsokat. Belül ettől még vacakok lehetnek.

Inkább ismerkedj emberekkel és alakíts véleményt saját tapasztalatból mint magazinokat, instát nézel, meg más világban élő megmondóembereket követsz.

... de mostmár tényleg trollnak tűnsz! :(

2018. ápr. 26. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!