Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas, vékony, helyes srácként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas, vékony, helyes srácként nem vagyok egy szinten a magas, vékony, helyes csajokkal? Ezért nem lehet soha ilyen párom?

Figyelt kérdés

A vékony magas nők mindenképpen erős alkatú, nagyobb darab (akár izmos, akár macis) férfit akarnak? Én 193 centihez vagyok 76 kg. Tudom, lehetne még dolgozni rajta. Talán el kellene járnom edzőterembe? Régen évekig futottam, kosaraztam, szóval a kitartásom szerintem meglenne. Ha tudnám csak ezen múlna, akkor legalább 1-2 évig eljárnék heti háromszor.

Azaz nem igaz, hogy nem lehet ilyen barátnőm, mert egyszer már volt egy ilyen barátnőm 5 éve másfél évig. Akkor voltam utoljára szerelmes is, őbelé. Azóta hiába próbálkozom ilyen csajoknál is, velük nem jön össze semmi. Pedig összességében egész jó pasi vagyok. Se csóró, se nyomi viselkedésű, se csúnya nem vagyok, sőt! Igaz nincsenek tízmillióm, nincs még saját lakásom, nem vagyok egy óriási nőcsábász és izmos sem. De sok lánynak szoktam tetszeni és ha akarok azért hamar találok szexet vagy kapcsolatot helyes csajjal. Csak olyan fajtával nem, amilyennel első sorban szeretnék és amilyen típusú nő nagyon a zsánerem. Ja és arcra nem csak modell gyönyörűségű lány érdekel. A vékonyságot is inkább úgy értem, hogy túlsúlyos, nagydarab, vaskos alkatú ne legyen. Szóval az átlagosabb alkatú is oké. Annyira szeretném megfejteni mit csinálok rosszul, miben vagyok kevés ahhoz, hogy az ideálomnak megfelelő barátnőm legyen. Mit gondolsz?

27/F

2020. okt. 24. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Mivel vékony vagy, minden esélyed meglesz a nőknél. Próbálnád meg ugyanezt kövéren :D Akkor visszasírnád ezt az állapotot, hiába a magasság. Még kis szerencsével és hatalmas trükközéssel el lehet adni a dolgot, de neked vékonyként még erre sincs szükséges. Csak játszd meg a "sportost", amit alkatodnál fogva megtehetsz.
2020. okt. 24. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

"Talán el kellene járnom edzőterembe?"

Igen.

Akkor mindenki tudná, hogy tényleg van benned kitartás, küzdőszellem és nem csak siránkozol, meg beszélsz róla.

De járhatsz akár vezni vagy boxolni is.

2020. okt. 24. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,kondizzal es izmosodj.
2020. okt. 25. 01:02
 4/7 A kérdező kommentje:

1. Nem szeretnék "kinek szarabb" versenyt játszani. Mindenkinek a maga baja fáj a legjobban. Valóban van esélyem a nőknél, tudok is nőt szerezni, de nem olyat típusút, amilyen az ideálom lenne.

2-3. Köszi! Bassza meg, akkor tényleg ez lesz. Max úgy sem jön össze, de legalább megpróbáltam. Még nem akarom temetni magam, kaphatok én még vékony, magas nőt ezután is.

2020. okt. 25. 01:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet olyan párod, amilyet szeretnél. Nem vagyunk egyformák, ezért egy csomó magas, vékony lánynak úgy is lehetsz az esete, hogy nem kondizol.

Egyébként szerintem ne egy lány miatt akarj változtatni a külsődön. Ha te így nem érzed jól magad, akkor tedd.

Nekem is magas, vékony alkatú párom van, és sosem kérném, hogy járjon edzeni, mert úgy szeretem, ahogy van. :)

22/L

2020. okt. 25. 05:50
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
Egy szinten vagy velük. Éppen ezért nem kellesz nekik, mert a nők csak jóval a saját szintjük feletti férfiakkal állnak szóba.
2020. okt. 25. 08:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha korban hozzád illő nőt keresel, ha nem nyert a genetikai lottón, ő bizony a vékonyságába ugyanannyi energiát feccöl, mint egy egészéges módon izmos srác az izmaiba (itt nem a bodybuilder meg kokszos testalkatról beszélek, félreértés ne essék). Nekem szinte minden nőismerősöm edz (irodában dolgozom Bp.-n, 31 éves vagyok) a 60+-osokat kivéve, vagy legalább fut. Nem elég annyi, hogy elvan, mint a befőtt, és nem eszi össze a csokoládét a mekisburgerrel naponta... és aki belefektet ennyi energiát a külsejébe, az sztem joggal várja el az izmot. Meg ugye a vékonyság a nőknél kifejezetten vonzó dolog a férfiak számára, fordítva nincs így. Ugyanúgy, ahogy lassanként 5-10 kiló többlet a nőknél undorító elfolyósnak van titulálva, férfiaknál meg hmmmm jó maciiiis.
2020. okt. 26. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!