Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró tényező ha a lánynak nagyobb hasa van?
Figyelt kérdés
Mennyire kiábrándító ha egy lány pocakos? Nem olyan kövér, kb 5-10 kg fölösleg lehet rajta(167/60) de abból sok a hasán. Nem incelek véleményére vagyok kiváncsi2021. jan. 16. 20:50
31/59 anonim válasza:
Mi a telt, es mi a dagadt?
Definiáld számokkal.
32/59 A kérdező kommentje:
Erre én is kiváncsi vagyok😀
2021. jan. 20. 14:03
33/59 anonim válasza:
34/59 A kérdező kommentje:
Azért vágod, hogy 60 kilóval nem nézhetek úgy ki, mint a második képen levő nő
2021. jan. 21. 06:56
35/59 anonim válasza:
#34 ez olyan mintha azt mondanám neked 90 kilós vagyok, de azt hogy milyen magas vagy milyen a testalkatom azt nem, de mindegy nem kötekedni akartam
a has hízás azt tudod miért van? mert nem mozogsz :D
36/59 A kérdező kommentje:
A magasságomat is leírtam 😀
Minden nap 10+ km-t megteszek, de van, hogy 20-at is, a kajálásommal van inkább baj, de most nem azt akarom tudni, hogy hogyan fogyhatnék le😁
2021. jan. 21. 14:43
37/59 anonim válasza:
36.os! 10%mozgás, 90%kaján mulikm
Nőknél. Tapasztalat.
38/59 A kérdező kommentje:
Igen, én is így tapasztaltam
2021. jan. 21. 15:20
39/59 anonim válasza:
#36 ha ettől jobban érzed magad, sry benéztem akkor még a fax állító kategba tartozól :D
40/59 anonim válasza:
Amugy. Mikor mozogtam és normalisan kajáltam, akkor volt X eredmény. Es mikor CSAK a kajára figyeltem, de nem mozogtam, akkor is X eredmény lett. Viszint mikor osszevissza ettem minden szemetet, de melle mozogtam....hát elég siralmas lett az eredmény. Amugy menj ám el dokihoz, a hasi hizas altalában az IR jele. En kaptam gyogyszert, es azota nem akarom megenni éjelente a villanykörtét is a hütőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!