Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró tényező ha a lánynak nagyobb hasa van?
Nem az számít, hogy van e felesleg rajtad vagy sem, hanem hogy nagyjából aranyos legyél. Legtöbb fiú az összképet nézi és nem akad fenn ilyen dolgokon, hogy hastájékon van felesleg. Ha van már B kosaras melled (ami valljuk be nem nagy) és nagyjából formás popód, akkor a kutyát se fogja érdekelni, hogy pocaknál van pár kiló felesleg.
167/60 pedig full jó arány.
Én 164/57-58 vagyok, nekem a combom vastagabb, és így is megkapom, hogy egyek rendesen (normalisan eszek amúgy). Amikor 51 kg voltam mindenki "leanorexiázott", mert eltűnt a seggem, mellem, bordáim rendesen látszódtak, de a combom maradt ugyan olyan, mint előtte 🙃 Szóval eléggé aránytalan voltam akkor. Szerencsére fiatal voltam (15 éves) és vissza tudtam mellre szedni, de C kosaras sajnos sose leszek már 😅
A lényeg, hogy a fiúkat pár kiló felesleg nem érdekli, ha mellé vidám vagy és jó kisugárzásod. De ha téged zavar, kevesebb az önbizalmad miatta, akkor próbálj egészségesebben enni, többet mozogni (torna/ futás/ hiit edzés).
Igen. A ferjem a teltebb formákat kedveli. Már az ismerkedéskor kijelentette.
Abban egyetértünk, hogy mindenki a szépet keresi, de van, akinek a szépséget mást jelenti mint neked. (Nem feltétlen külsősegekre gondolok)
Ez így van, de kérlek a "teltebb" és a "dagadt" között hatalmas a különbség.. az itt levő csajok többsége nem "teltebb" hanem "dagadt" ha segíteni szeretnél nekik akkor ne a sablon szövegeket írd :D
egyébként is az "elhízás" szó a szervezet egészségesnél nagyobb zsírtartalmát jelenti..
Nem hogy a többségnek nem "sexy" de "egészségre" is káros..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!