Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nálatok mennyire zavaró tényező ha egy lánynak ilyen a haja?
Figyelt kérdés
file:///C:/Users/Marcsi/Desktop/Short-Hair-Style-For-Women-2016.jpg
Csak azért kérdem mert mindenhol azt hallom hogy "ha egy lánynak már-már ilyen rövid a haja az már nem nőies,sokkal inkább fiús..és hogy még szóba se elegyednének vele nem hogy még barátkoznának egy leszbikussal "-ez így kijelentették nekem ._.
na de mind1 én úgyis levágatom ilyenre akár leszbikusnak néznek ,akár nem..Csak véleményekre lennék kíváncsi erről az előbbi megállapításból :)
2016. okt. 31. 16:46
2/18 anonim válasza:
Mi az..? csak nem letörik a kezed ha egyszer be kell másolnod egy linket? seggedet ne töröljék ki véletlenül ..??
Amúgy nem ,nem zavaró :) biztos csak rossz emberek véleményét kérted ki .
3/18 anonim válasza:
omg #2 te .... fu:D
Ezt csak azon a gépen lehet megnézni, amelyiken le van szedve ez a kép te suttyó -.-
4/18 anonim válasza:
2-es ez most nagyon besult. A merevlemezen levo helyet adta meg. Szoval te is lusta voltal bemasolni, de latatlanba auzert valaszolsz neki.
7/18 anonim válasza:
Ugye tudod hogy azt a képet csak a te gépedröl lehet megnézni, én még nem vagyok akkora hacker hogy feltörjem géped enyi alapján :'D
8/18 A kérdező kommentje:
2016. okt. 31. 17:06
9/18 anonim válasza:
hát igen, nekem ez rövid, jobb szeretem a huszu hajat:D
10/18 anonim válasza:
ha illik az arcához, akkor szerintem nem rossz ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!