Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavaró tényező, ha egy 20 éves srácnak nincs jogosítványa?
Nem zavar,van jogsim és autom. Meg amúgy is pl én szeretek buszozni,és van hogy nem nagyon használom a kocsit.
N24
Hát nekem van jogsim, pénzem is van, kocsim is, csak éppen vezetni nem tudok, vagyis hát nem akarok, egyszerűen nem szeretek autózni, itt Budapesten meg pláne, már vagy 4 éve megvan a jogsim, de nem nagyon használtam, eléggé kijöttem a gyakorlatból, majd ha muszáj lesz vezetnem, akkor veszek egy tanfolyamot....
Na de a lényeg, hogy több csajom is volt már és egyiket sem zavarta, hogy nem furikázom őket ide-oda. Hidd el, nem ezen múlik a dolog, a nőknek egy jó pasira van szükségük, nem egy csicska sofőrre.
abszolút nem
majd megcsinálod, ha szükséged lesz rá
20/l
Engem nem - vőlegényem 32 éves, nincs neki, nem is lesz. Én is szeretek tömegközlekedni, autóban fél óra után fáj a fejem.
De van olyan lány is, akinek már 18 évesen ALAP(!!!), hogy a pasijának legyen, amikor neki nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!