Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők,akik nagyon csúnya arcbőrr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,akik nagyon csúnya arcbőrrel küzdenek! Ti hogy dolgoztátok fel,hogy esélytelen számotokra a társkeresés?

Figyelt kérdés

2021. jan. 13. 12:30
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
#4 akkor tévedésben vagy, szerintem nagyon sok pasinak sokkal fontosabb az arc és egy szép mosoly, mint a lány alakja. De biztos hogy vannak olyanok is akik nem.
2021. jan. 13. 16:25
 32/34 anonim ***** válasza:
24%
A Csányi helyes??? Helyesebb, mint a nő? Na jól van.
2021. jan. 13. 16:28
 33/34 anonim ***** válasza:
32-es: a színésznek van egy névrokona, a bankos Csányi Sanyi. Ahhoz képest egy matyóhímzés a színész :D
2021. jan. 13. 16:30
 34/34 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem esélytelen, voltam hótt pigmentfoltos meg ragyás, nekem speciel sosem okozott problémát. Hozzátenném, hogy amúgy mg mindig is karcsú voltam meg relative szép az arcom szerkezete, szóval ez sem elhanyagolható, biztos vagyok benne, hogy mondjuk túlsúlyos embernél a csúnya bőr is sokat ront mások szemében, mert ilyen a világ meg ilyenek az emberek.
2021. jan. 13. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!