Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen fiúk is szoktak online ismerkedni?
Olyan fiúk, akik sokat buliznak, nagy a baráti körük, bomlanak utánuk a csajok, ti is szoktatok online ismerkedni? Instán, facebookon, snapen ráírni lányokra. Én valamiért mindig úgy képzelem el, hogy akik rámírnak, azok mind nyomik, akik élőben nem képesek ismerkedni. Igaz ez, vagy csak beképzelem?
L
nagyon viccesek vagytok
akkor úgy kérdezem, hogy akik online ismerkednek, azok azért ismerkednek online, mert élőben nem tudnak? párkapcsolati célból
én ezt komolyan nem értem, magyarázzátok már el
#2es válaszoló vagyok.
Mi a párommal Tinderen ismerkedtünk meg. Élőben sosem találtam olyan embert, akit megfelelőnek találtam számomra. Tinderen se elsőre ment... sőt:D sok válogatás és keresés.
Miért ne lehetne online ismerkedni?
1. MIÉRT ne lehetne egyszerre élőben ÉS online is ismerkedni? Magyarázza már el valaki, egy csomó nőnél hallottam már ezt, és nem értem miért van ilyen kétállású kapcsoló a fejekben hogy szerintük ha valaki személyesen is tud ismerkedni, az kizárt hogy online is. Miért ne tenné?
2. Tényleg csak e a két fajta fiú létezik? A bulibáró aki után bomlanak a lányok meg a nyomi? Olyan mondjuk nincs hogy egy normális, értelmes, jó külsejű de nem modell férfi aki mondjuk introvertált és nincs 8000 haverja és nem szeret buliban félrészeg lányokkal ismerkedni?
3. Vagy fél éve bulizni se lehet, nem tűnt fel?
#6 én azt gondoltam ha egy fiú tud élőben ismerkedni, elég magabiztos hozzá, akkor nem szorul az online ismerkedésre, arra hogy gép módjára írogasson fb-n meg instán fűre fára.
De most hogy így leírtad, ez tényleg logikusan hangzik, én is találok nagy ritkán néhány normális fiút akivel tudok beszélni.
És nyilván feltűnt, hogy elvileg nem lehet bulizni, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!