Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen fiúk is szoktak online ismerkedni?
Olyan fiúk, akik sokat buliznak, nagy a baráti körük, bomlanak utánuk a csajok, ti is szoktatok online ismerkedni? Instán, facebookon, snapen ráírni lányokra. Én valamiért mindig úgy képzelem el, hogy akik rámírnak, azok mind nyomik, akik élőben nem képesek ismerkedni. Igaz ez, vagy csak beképzelem?
L
képzeld van aki kinőtt a bulizós korszakból, 25 éves koromig én is jártam barátokkal.
De utána abba maradt.
És barátok is elköltöztek van akinek család lett másik vároisaban munkahely stb.
És aki nem egy nagyvárosban lakik és a saját városában nincs sok lehetőség ismerkedésre vagy egyáltalán nincs az felkerül netre.
Számos oka van, hogy valaki társkeresőzik. Ahogy levettemem, ezekszerint te is. Most akkor nyomi lennél?
Én például éltem egyszerre mindkét módszerrel. Az esélyeit az ember növelni igyekszik, ha megteheti.
"én tudok élőben is ha lenne hol meg megfelelő nő rá"
Ezt a szerencsétlent g3ccc.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!