A mai férfiak miért ismerkednek nehezen?
Ha már ez a kérdés, a nők sem ismerkednek könnyebben, ezt férfiként alátámasztom.
Persze nem arra gondolok, akikért döglenek a férfiak, és nagy eséllyel a nő is viszonozza emiatt valakinek a nagy számok törvénye miatt, mert jó eséllyel neki is bejön valamelyik.
Amelyik nő nem a férfiak "kedvence", nem könnyebb a helyzete ismerkedés terén egy átlag férfinál.
Most férfi oldalról megközelítve: Én már szerencsére nem járok ebben a cipőben, feleségem is van szerencsére, de amikor ismerkedtem, nem volt egyszerű út idáig eljutnom. Sok csalódáson, köztük kosáron, szakításon kellett átesni, míg idáig eljutottam, habár megérte. :) Ennek ellenére egy kosár, vagy szakítás csak csökkenti az önbizalmat, magamról tudom, pedig én még nem is tartozok a félénkek közé. Volt, hogy már fel akartam adni, de végül mégsem tettem, nem is csodálom, hogy többen ennyi kudarc után hagyják az egészet. (Az sem volt ritka, amikor egy nő nem volt őszinte, és csak úgy eltűnt, némely nőben kommunikációs hiba is volt.)
Az más kérdés, hogy jó néhány férfitársam hajlamos magasra tenni a mércét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!