A mai férfiak miért ismerkednek nehezen?
Én azt látom és tapasztalom, hogy a nők tökéleset akarnak. Még az 50 körüli korosztályban is. Én 53 éves férfi vagyok, és azt látom a társkereső oldalakon, hogy a 45-50 körüli hölgyek borzasztóan magasra teszik a lécet.
Alapkövetelmény, hogy legyen főiskolàd, vagy egyetemed. Szép és sármos legyen az arcod, és semmiképp sem kopaszodhatsz, még előlről sem, kicsit sem, mert az már baromi nagy probléma. Sőt. Ha egy kicsit őszülsz, màr az sem igazán előny a szemükben.
Legyen sportos, kigyúrt testalkatod, ne legyen rajtad egyetlen kiló plusz sem.
Na arról meg már ne is beszéljünk, ha van egy kis pocakod is. Ha pici pocakod van, akkor akár fel is akaszthatod magad, mert akkor számodra véget ért az élet.
Ugy hogy sajnos ez az ismerkedés ez nagyon nehéz, ha nem vagy tökéletes.
Én 53 évesen szinte teljesen lemondtam róla. Pedig viszonylag sok követelménynek megfelelek,-- van lakásom, nem iszom, nem dohányzom, meg még sorolhatnám, -- de sajnos úgy néz ki hogy ezt dobta az élet.
Egyetértek 23 as teljesen. Én tudom, hogy fiatalabb korban sem sokkal könnyebb, ha nem vagy tökéletes.
Én amit írtam, azt azért írtam, hogy még 50 fölött is tökéleteset akarnak, pedig ilyen korban már nem lehet mindenkitől elvárni, hogy Georges Klúni legyen.
Ha magunkra költenénk 15-15 miliót akkor esetleg megközelítenénk a hölgyek elvárásait.
Neked még tán nehezebb, mert fiatal vagy, nagyok az elvárások.
Tudjál fekve nyomni 300 kilót, meg 800 kilóval gugolni, a szex meg menjen minden nap mininum 3X. Legyen jó autód, és minden banknál legyen számlád.
Ezek alatt szóba sem állnak veled.
18-as vagyok
Valamennyire új tapasztalatokat szereztem. Kipróbáltam a Facebook Dating-et, ami elég érdekes. Átnéztem a kritériumoknak megfelelő hölgyeket, de engem senki sem szívezett. Pedig átlagos kinézetem van, a koromhoz képest 5 évvel néznek idősebbnek. Na nem ez a lényeg. Bejelöltem körülbelül 40 hölgyet, akik között voltak szépek és átlagosak egyaránt, de csak olyat jelöltem be, aki benne lenne hosszú távú kapcsolatban. Először is nem írnak magukról semmit, így alapból is nehéz dönteni. Másodszor nekem fura, hogy egy randioldalra csak barátkozni mennek jópáran.
Szóval már itt is elég nehéz
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!