Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők,akik nagyon csúnya arcbőrr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,akik nagyon csúnya arcbőrrel küzdenek! Ti hogy dolgoztátok fel,hogy esélytelen számotokra a társkeresés?

Figyelt kérdés

2021. jan. 13. 12:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
1%
Jó, akkor csak rinyáljatok bele a semmibe, nekem az is jó, ha kisebb a konkurencia
2021. jan. 13. 13:21
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak muci, ha ilyen a stílusod, akkor nem kell kisebb konkurencia, mert nem jut neked pasi XD
2021. jan. 13. 13:23
 23/34 anonim ***** válasza:
97%
Ha bőrgyógyász vagy, akkor kritikán aluli a viselkedésed, ha nem, akkor mégis hogyan láttál, vizsgáltál bőröket?
2021. jan. 13. 13:27
 24/34 anonim ***** válasza:
46%

21es, komolyan az volt a nagyon tuti módszered, a diéta??

Istenem, pedig én azt hittem már valóban valami nagyon különlegeset tudsz, ha úgy utánanéztél.. Mellesleg én nem rinyálok, így is szép vagyok, csak kétnaponta rá kell szánnom egy órát, hogy csak enyhén legyek pattanásos, ami nem feltűnő, na meg sminkkel teljesen el lehet fedni és kicsit sem gátolja a párkapcsolataimat.

2021. jan. 13. 14:21
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya arcbőröm van. Hegek, piros foltok. Hét éve élek kapcsolatban, másfél éve házas agyok. Nem okozott gondot. A piros foltokat tudom kezelni, a hegeim nem gyógííthatóak. A férjem elfogadott így. Ja, és nem kellett túl bevállalósnak lennem hozzá.
2021. jan. 13. 14:31
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

Istenem, hogy a nők ennyire ölik egymást a külsőn, meg versenyeznek "konkurencia", és bizonygatják, hogy amúgy is szép vagyok.

Hidd el drága, ahogy már írták. Egy normális pasi a stílusodon jobban kiakad, mint a patis arcodon.

Lesz pasi, mert nő vagy, le is pontozhatsz emiatt. Ha csúnya a bőröd, ha nem, tuti lesz valaki, akinek más fog tetszeni rajtad, benned . A rosszabb eset az, hogy csúnya stílussal is lesz pasid... amin bizony nem könnyű változtatni.

Azért írtam, mert nem esélytelen egy nőnek sem a társkeresés. Csak ne legyél nagyképű, mint itt a miss tökéletes. Ennyi a titok.

2021. jan. 13. 14:38
 27/34 anonim ***** válasza:
83%

30 leszek, a 2-es elképzeléseivel ellentétben nem múlt el a zsírosság-ragyásság, és persze a rosacea is csak egyre durvul. Sminket nem visel el a bőröm magán, eleve egy hidratáló krémet sem...

Feldolgozni sosem fogom, frusztrált vagyok, keserű, depressziós, és bár nem illik, de igenis szívből utálom az összes genetikailottó-nyertest, aki nem járt így, mint én. A "tenni kell magamért" dolgot hagyjuk, olyan brutális diétát kellene tartanom, hogy jobb (nem jó, csak jobb!) legyen, amilyet senki sem tartana.

2021. jan. 13. 14:45
 28/34 anonim ***** válasza:
76%

Nem eselytelen, csak jol kell sminkelni, meg elobb felkelni mint a csávó, hogy lealapozhasd magad! :D

Viccet felretéve, nekem a fogamzásgátlo rendberakta az arcbőröm.

2021. jan. 13. 15:21
 29/34 anonim ***** válasza:
51%
Sportba kell fektetni az energiát és már kompenzáljátok is. Szerintetek Tenki Rékának hogy volt esélye kifogni a helyesebb Csányi Sanyit? Elárulom: sportolt...
2021. jan. 13. 16:18
 30/34 anonim ***** válasza:
4-es: ezzel feldobtad a napomat :D
2021. jan. 13. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!