Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,akik nagyon csúnya arcbőrrel küzdenek! Ti hogy dolgoztátok fel,hogy esélytelen számotokra a társkeresés?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 12:30
1/34 anonim válasza:
Sehogy még próbálkozom krémekkel kezelésekkel de nem sokat érnek
2/34 anonim válasza:
Várnak, gondolom. Legtöbb ember 25 év körül kinövi a tinikori pattanásos arcot.
3/34 anonim válasza:
Úgy, hogy ettől senki se válik esélytelenné társkeresésénél.
4/34 anonim válasza:
Nőként mondom, a férfiaknak az alak ezerszer jobban számít, mint az arc. Nézhetsz ki úgy, mint Steve Buscemi pattanásosan, ha megvan a segg + mell, leszarják.
5/34 anonim válasza:
Így van, ha bevállalós vagy és jó a tested simán jobb vagy mint a széparcú csajok.
6/34 anonim válasza:
Ja, ha bevállalós vagy, ez a kárpótlás, amit fizetsz a fejed miatt. Amúgy ez szomorú, de ez van.
7/34 anonim válasza:
Mit értesz csúnya arcbőr alatt?
Én pl annak tartom az enyémet, hozzá nem is vagyok valami szép és az alakom sem jó, mégis túl vagyok egy 7 éves kapcsolaton és már 8 éve családom van
8/34 anonim válasza:
Csúnya arcbőr leggyakrabban orvosolható megfelelő diétával. Sajnos bőrgyógyászok nem foglalkoznak ezzel és inkább felírják a szteroidos krémeket.
9/34 anonim válasza:
A nőnek lehet csúnya arcbőre, úgy sem okoz gondot a társkeresés...Na de fordítva!
10/34 anonim válasza:
Utánajártam, hogy mi az isten a baja a bőrömnek, tudományos alapon elkezdtem ápolni a bőröm, miután a hormonvizsgálat nem vezetett eredményre és egy év alatt normális bőrkéoet sikerült elérnem.
Ne vegye senki sértésnek, de valahol igénytelenségnek tartom, ha valaki erre nem képes rászánni az időt. Nem a pénzt, az elenyésző... Az időt és a türelmet, hogy összeszedje magát és ne gennyedző, sebes fejjel mászkáljon, mindennek tetejében rákenve egy réteg alapozót is a göbös arcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!