Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,akik nagyon csúnya arcbőrrel küzdenek! Ti hogy dolgoztátok fel,hogy esélytelen számotokra a társkeresés?
Igaz, én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, de férfiként azt kell mondjam, hogy kevés annyira rossz állapotú arcbőrt láttam életemben, ami tényleg taszító lenne. Ráadásul még ha taszító is, ezek nagy része kezelhető. Tényleg nagyon kevés olyan embert láttam, akinek olyan szinten ronda volt a bőre, hogy az már zavaró lett volna, és nem létezett rá kezelés.
Ha társat keresek, akkor ugyanis egy komplett személyt keresek, személyiséggel és érzelmekkel együtt, nem pusztán egy bőrt, arcformát, vagy két darab mellet.
10
Nekem Sheborrheam van. Nincs rá megoldás, max enyhíteni lehet a gondot. Kenegethetem bármivel, állandóan hámlik és piros. Hiába nincs káros szenvedélyem stb.
Voltam 5 kozmetikusnál, nem tudtak válaszolni. Orvos is max azt mondta, enyhíteni lehet...
A városunkban él egy középkorú nő, valami ritka bőrbetegsége van, mert olyan a bőre a testén mindenhol (legalábbis ami látszik), mint valami magvas péksütemény felülete.
Ennek ellenére férje és gyerekei vannak és láthatóan leszarják ezt a dolgot, teljesen normálisan viselkednek vele, ahogy a városban a legtöbb ember is már megszokta ezt, a legsértőbb még ami történik, mikor egy ismeretlennek körülírja valaki akkor utal erre a bőrhibára, hogy nagyon könnyen felismerhesse, de amúgy ennyi.
Egymilliárdszor jobb ez, mint amikor valaki porcelánbabásra sminkeli magát és csak azért, mert fél attól, hogy esetleg van egy minimális bőrhibája. Maga a viselkedése rossz, nem a bőrhibája.
Nem csak a pattanásos arcbőr lehet csúnya, hanem a tág pórusú is, amit szintén lehet egy bizonyos fokig javítani, de tökéletes sosem lesz.
Mégis volt párkapcsolatom és valószínű lesz is.
Aki társat keres nem agonizál azon, hogy kinek milyen az arcbőre...
#11: nem láttam még olyan arcot, amin semmit ne lehetett volna segíteni.
Ez pont ugyanaz a téma, mint a fogyás: majd ha valaki mindent pontosan úgy csinál, ahogy a nagykönyvben meg van írva és fél év elteltével semmi, az égadta világon semmi nem változik, akkor beszélgethetünk arról, hogy ki mire mennyire képtelen. Csak a többség rohadtul szarik bele az egészbe, tisztítás, hatóanyagok, táplálkozás, minden más szintjén.
Nem lesz mindenkinek baba bőre, de azért az sem normális, amit egyesek képesek elviselni a fejükön.
"nem láttam még olyan arcot, amin semmit ne lehetett volna segíteni"
Bőrgyógyászként írod?
17 es
hallottál már olyanról, hogy valaki pajzsmirigy beteg és ezért nem tud hízni, vagy fogyni? Nem sz..rja le, szimplán nemtud.
Én pl vékony vagyok. Semmi bajom sincs, hiába zabálom tele magam, semmi nem látszik.
Az én bőröm pattanásos, de még a hátam is. Már nem olyan vészes, mint tinikoromban, mikor úgy néztem ki, mint az előtte képeken a súlyok aknéban szenvedő fiúk..
Én nem jöttem rá mi bajom van, de genetikát sejtek a háttérben, ugyanis több családtagom, nagypapa is! küzd ezzel.
Ami feltűnt, hogy néha jobb, néha rosszabb, de mivel van étkezésmegszállott rokonom, tudom, hogy nála sem hat semmilyen diéta, persze ő azt hiszi, hogy hat, de látszik, hogy nem.
Sosem voltam esélytelen párkeresésben, egyrészt, mert szép vagyok, másrészt mert lehet sminkelni, frizurát készíteni és öltözködni, így is lehetek kellemes látvány, illetve nyári napfényben nem megyek ki, ha lehet kerülöm.
Amitől javult az arcom: szaliciles hámlasztás, de 4 alkalom(egy év) után elkezdett barnulni az arcbőröm, szóval már nem hámlasztom, mert sötétebb, mint a testem többi része, pedig 50 faktorossal kentem magam és alig mentem napra, ez valami más, pirosas vörös barnaság, amit nem szeretek.
Valami szuper detergens sulfuratum mosakodókrém, ezután klassz a bőröm, ugyanúgy pattanásos, de klassz.
Ami a legjobbat teszi neki, kétnaponta átlag 1 órát tisztítom, így semmi sem tud begyulladni.
A kozmetikusok a krémeikkel nem jöttek be, bőrgyógyászok, zinerit, antibiotikumos cuccok, foggátló ami pattanásokra jó, semmi sem hatott.
A folyamatos tisztítás segít szinten tartani, illetve a szaliciles hámlasztás jó volt, de ugye azt más miatt nem szeretném folytatni.
Aki tud valami tutit(ami nem diéta), írja már le, mert a testvérem 4 éve biovegán étkezési fanatikus brutál pattanásos arccal!
Túl vagyok lézeren, fényen, hámlasztáson, az összes krémen, gyógyszeres antibiotikumon, rákenős antibiotikumon, kevés nálam tisztább ember van, naponta cserélek huzatot, türcsit.. Én úgy gondolom, hogy egyszerűen túlműködnek a faggyúmirigyeim illetve ami megfigyelhető, hogy több a pihe az egész arcomon(testemen), mint a pattanásmentes többieknek, szóval szerintem a szőrszálak jobban begyűjtik a port, ami találkozik a túlműködő mirigyekkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!