Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mekkora előnnyel indul ha egy férfi külföldi?
Nalam kizaro ok.
Ugyanugy,mint a kotoszkodes,okoskodas,rondasag,foghiany,budosseg,bunkosag,munkanelki naploposag.
Ha a nyugati alatt a mentalitását értjük, akkor előny. Nyilván az is, ha nem nincstelen, de nem értem ebben miért kell rosszat látni. Nem ez alapján döntök, viszont előny hogyha van annyira talpraesett az életben hogy fel tudta építeni az egzisztenciáját. Ez baromi vonzó. Nem kell ezt összekeverni a diggerekkel, egyszerűen ilyen az ember.
Nálam csak a nyugati előny, kimondottan külsőre azok vonzanak.
A legtöbb magyar nőnek magyar pasija van. Már csak azért is, mert a legtöbb magyar nő csak magyarul tud...aki nyitott a világra, beszél nyelveket és hajlandó külföldre költözni, az nyilván nagyobb eséllyel is jön össze külföldivel. Nekem pl orosz párom van. Lehetne persze gazdag nyugati is, de nekem nem a pénz a legfontosabb, inkább az, hogy szeressen, törődjön velem, legyen vicces stb.
Alkalmi szex esetében szerintem a külföldiek azért nyerőbbek Pesten, mert a lányok úgy vannak vele, hogy a srác itt van pár napot aztán hazamegy és szevasz, nem fogja a baráti körben senki megtudni a kalandot. Na meg sokkal nagyvonalúbbak is, mint a fukar magyar pasik :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!