Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy a mai fiatal nőknek már egyáltalán nem jönnek be az izmos pasik, a teljesen izomtalan és nagyon vékony férfiak lettek a nyerők?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt olvasom. Hogy a konditermek kora leáldozott, hatalmas medvepiac van a konditerem tulajdonosok között. Mert egyszerűen olyan lett mint az autó, nem menő már. Nem erre buknak a fiatal (az értékes) csajok.

Manapság az lett a nyerő férfi típus aki nagyon vékony és teljesen izomtalan. Kisarkított példával élve olyannyira, hogy egy kis asztalt is nehezen tud odább tolni.

Valóban igaz ez, hogy manapság semmi értelme a konditerembe járni, ha fiatal csajt akarsz?

ma 14:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez teljesen igaz.
Van benne részigazság.
Nem, ez egyáltalán nem igaz.
11 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Neked mi az értékes csaj? Gondolom az instapozitív
ma 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Abból kiindulva, hogy milyen népszerűek az egyszálbélű k-pop énekesek, lehet benne valami.
ma 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden kornak megvan a maga szépségideálja, az attól még nem fog mindenkinek tetszeni. Nekem pl. ez nem jön be, nem kell kigyúrtnak lennie, de tudjon már kinyitni egy befőttes üveget. Meg jogsija is jó ha van.
ma 15:28
 4/7 anonim válasza:
60%

Ha körülnézel az utcán, sok szép lányt látsz, de alig találkozol már szép férfival. Ez nem csak az én véleményem: rengeteg lány és asszony mondta ezt már nekem. Nem a ,,jóképű” fiúkról, a szexepilről és a divatról beszéltek. Kigyúrt testet és erőszakos arcot látni. De a férfiszépséghez hozzátartozik valami, ami nem csupán deltás test, divatos kopaszság és rongyos farmer. (Mellesleg érdemes megfigyelni, hogy a színesen öltözött, ápolt nők között miféle jellegtelen ruhákban járnak manapság a férfiak, s külsejükre milyen keveset adnak!)

A férfi szépségének lényege a nemesség.

A nemesség egy benső tartásnak, egy önmagunkkal vívott győztes küzdelemnek tükröződése. Olyan férfi arcán jelenik meg, aki önmaga ura. Erőszak nincs rajta. Mohóság sem tükröződik vonásain. Alkatilag lehet kövér vagy sovány, nem ez a lényeg, hanem egy olyan lelkület, mely belülről megszépíti a férfit. Még akkor is, ha nem szépnek született.

A nemesség nem az agresszív egónak, hanem a fensőbbrendű Énnek a jele egy férfi arcán. Ereje nem durva, hanem finom. Erélyes, de nem erőszakos. Szemében az értelem és érzelem egysége tükröződik. Ilyen arcra mondjuk, hogy korszerűtlen. Nem divat manapság.

Ez a baj. Nem a férfiuralom. Igazi Férfi uralma alatt jó lenne élni.

Csakhogy manapság nincsenek igazi férfiak.

ma 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a sportos alkat tetszik, amin látszik, hogy az adott férfi törődik magával, de nem ez teszi ki az életének a jelentős részét. Nekem a túlzottan izmos férfiak pont annyira nem tetszenek, mint az elhízottak. Egyszerűen soknak találom és nem a jó értelemben. Egyetértek Michelangelo-val, a tökéletes férfi alkat számomra az alábbi: [link]

A párom is ilyen sportos alkat, és a környezetemben élő férfiak többsége is inkább kicsit sportos, de csak keveset mondanék kifejezetten vékonynak vagy izmosnak. A konditerem helyett inkább eljárnak futni vagy úszni vagy más sportot űzni. Nekem ez azért is jobban tetszik, mert látni rajtuk, hogy tényleg szeretik ezeket a sportokat, magukért csinálják, nem pedig azért, hogy izmot tegyenek magukra és ezzel remélve egy nő figyelmét.

(Nyilván most is van mindenféle ízlésű és mindenféle külsejű férfi; csak a megfelelő embereknek kell megtalálnia egymást. Minden kornak más a szépségideálja, ez pedig a nőket és a férfiakat is érinti, bár az ízlés megmarad szubjektívnek.)

25/N

ma 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Az a konditerem ahová én járok köszöni megvan, sok taggal.

És nem csak a felfújt nagy izmú testépítők járnak ida, hanem a simán erősödni vágyók, akik nem akarnak tyúkmellű pálcikaemberek lenni, vagy esetleg el akarnak égetni pár száz kalóriát, hogy ne legyenek elhízott amorf bálnák.

ma 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Köszönjük a mai feminista beszédet is. Én eddig úgy tudtam hogy a nemesség egy uralkodói réteg volt 1947-ig.

ma 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!