Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak tele a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak tele a társkeresők idősebb férfiakkal és mit akarnak a fiatal lányoktól, az ilyen férfiaknak sikerük van egyáltalán?

Figyelt kérdés
Egy 24 éves lány ismerősöm felment egy társkereső oldalra azt mondja hogy egy nap alatt 60 levelet kapott legalábbis ebből olyan 50 levél 40 de inkább 50 pluszos férfiaktól érkezett, mit akar ez a rengeteg idősebb férfi ilyen fiatal lányoktól, miért van ez így?
2024. febr. 23. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak dugni szeretnének egy jót egy fiatal lánnyal
2024. febr. 23. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon mit? 😀
 3/9 A kérdező kommentje:
De miért nem a saját korosztályában keresgél, mi ez az egész és ki az aki szóba áll egy ilyen idősebb férfival?
 4/9 anonim ***** válasza:
A 13 éves hugomnak 40 éves Géza bácsi írt
2024. febr. 23. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Aki fiatal lányokra írogat, az magát is ennyinek gondolja, és nem izgatja, rosszabb esetben egyenesen undorodik a saját korosztályától. Szánalmas az ilyen "férfi", mert gondolom nem úgy néznek ki mint egy max 30 éves.
2024. febr. 23. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Hát a 50 évesen nincsen még családjuk,mert úgy alakult,hogy nem lett,de akarnának saját gyereket,akkor gondolom a fiatalabbak között fognak keresgélni, hisz a saját korosztályukban a nők már nem nagyon tudnak szülni,vagy max nagyon kockázatosan. Ha jóhiszeműen nézem,akkor ez is lehet egy lehetséges verzió egyeseknél, de kétségtelenül a többség valszeg simán azért keres fiatalabbakat,mert azok jobban tetszenek nekik. Biztos van köztük, aki talál is olyan lányt, egyes lányok kifejezetten ilyen férfiakat keresnek,de nem túl gyakori azért ez a párosítás, de végül is mindenki olyat keres,akit akar,max nem fog találni.
2024. febr. 23. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
10%

Én azon a véleményen vagyok hogy mindenki a saját korosztályával, +- 3 év!

Engem az is zavar már ha egy 25 éves 17 éves lányt akar. Meg az is ha egy 37,7,8,9,40 éves nem fogja fel hogy már a 32 éves nő is fiatal hozzá.

2024. febr. 23. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 40 vagyok, ha felmegyek az ország legnagyobb és legismertebb társkeresőjére, és rákeresek 30-40 közötti, a megyében élő nőkre, akkor nulla azaz nulla találat. Az egész megyére. Talán ebből tudsz következtetni.

Egyébként én nem szoktam fiatalokra ráírni, mert ha akarnék gyereket, csinálnék magamnak...

2024. febr. 23. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nem 0 lenne az élettapasztalatod, akkor tudnád!

Mellesleg elég retardált lehet az a fiatal nő, aki hulladék emberekkel teli társkeresőre szorul mert nincs egy normális ember sem körülötte, csak olyan válogatott hülyék mint te...

2024. febr. 24. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!