Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mekkora előnnyel indul ha egy férfi külföldi?
Nálam is kizáró ok, tinderen instant balra húzás.
Pedig jópár nyelven beszélek folyékonyan, kvázi ebből élek, turizmust tanulok, imádok külföldiekkel ismerkedni/barátkozni.
Az ok, amiért kapcsolatra nem akarnék külföldit, hogy szerintem igazán csak a saját anyanyelvemen érthet meg valaki, ha ugyanabban a kulturális közegben nőttünk fel stb. Valahogy csak ezt tudom elképzelni.
Nem előny, hanem hátrány.
Tudok angolul, de igazán csak az anyanyelvemen tudom magamat kifejezni és nekem sokat számít az azonos kultúra. Ráadásul nem költöznék külföldre.
Nálam éppen, hogy kifejezetten előny, ha külföldi (nyilván itt nem Szudánra gondolok). Mondjuk a baráti köröm nagyobb része sem magyar.
Azoknak, akik azt írták, hogy magyar nyelv és kultúra fontos mert úgy működik egy kapcsolat, hát elárulom nem, nagyon nem. 😀😀 Volt magyar barátom is, azon kívül, hogy ő is magyarul beszélt nulla közös dolog volt bennünk, teljesen másképp gondolkodtunk... És bár 28 vagyok, egyszer nem találkoztam olyan magyar férfival életemben, aki annyira megfogott volna, hogy azt mondta volna a karaktere miatt, igen vele megállapodnék és egy nevezőn vagyunk.
Ellenben volt több külföldi barátom, hát ég és a föld. 😀 A legmélyebbeket tudtuk beszélgetni, tiszteletet kaptam, nyitottak a világra nem ilyen tipikus egyszerű, földhöz ragadt magyar gondolkodásúak mint a magyar átlagos férfi. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy én éltem külföldön és kifejezetten fejre tudok állni a magyar mentalitástól, hozzáállástól. Kifejezetten a xenofóbia, illetve bezárkózott gondolkodásmód az, amivel a világból ki lehetne űzni. 😀 Több barátnőmnek van szintén külföldi barátja, de ők is hasonlóan látják, éltek külföldön és ők sem jönnek ki mentalitásban a magyar férfiakkal. Én azt láttam, látom, hogy azok a magyar nők, akik Ma-on kívül tartózkodtak életükben (munka, tanulás) nem igazán jönnek össze magyar férfiakkal, ellenben akik mindig Ma-on voltak általában nyelvi okokból kifolyólag sem jönnek össze nem magyarral, illetve nem mozognak komfortosan egy ilyen kapcsolatban, mindig lesz egy gát. Ezért nekik nyilván fontos, hogy magyar nyelven kommunikáljanak a férfival, azonos kultúra, mivel nem ismernek más kultúrát a magyaron kívül (mármint életközelben és nem csak az újságban olvasva pl.).
A karakter, mentalitás a legfontosabb egy párkapcsolatban nem az, hogy magyar legyen és magyarul beszéljen stb.!
Semekkora előnye nincs. A lényeg nekem az, hogy:
- tudjunk egymással mélyen is beszélgetni (magyarul vagy angolul tudjon viszonylag jól)
- személyiségre passzoljon
- vonzódjunk egymáshoz
Csak azért nem fogok vkire jobban rácuppanni, mert külföldi. De ha egy külföldibe szeretek bele, csak azért nem dobom, mert nem magyar / a magyar férfiaknak milyen rossz a helyzete.
17-es
Mi a probléma az arabokkal amúgy? Volt arab, fekete párod és van tapasztalatod vagy pedig a média alapján ítélsz? 😀
#18 gondolom te vagy a 14-es válaszoló is. Én egyetértek veled, én is éltem külföldön és őszintén már soha többé nem akarok magyar pasit(nekem van most orosz, mint korábban írtam). A magyar pasikban nincs kellő odaadás, tisztelet és önzetlenség, na meg életöröm. Az anyagiakról pedig ne is beszéljünk, az egyik legfillérb*szóbb népség.
Viszont az arabokkal tényleg vigyázni kell. Nem a média miatt, én ismerősi körben is hallottam nem egy nagyon rosszul végződött történetet muzulmán férfiakkal. Amíg nincs gyerek, addig a tenyerükön hordoznak, de utána...persze vannak kivételek, de azért a sztereotípiák nem véletlenül szoktak kialakulni(ahogy neked is vannak sztereotípiáid a magyar férfiakról, pont annyira igazak ezek a muszlimokról is, hidd csak el).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!