Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki szabályosan fél a férfiaktól, tartja a távolságot és kételkedik mindenben, amit mondanak vagy tesznek?
Már a frász kitör, hogy nem tudhatom milyen ember, biztosan utál, csak nem mondja, biztosan erőszakos, pedofil, lenéz, de ügyesen leplezi hogy megdugjon és/vagy elvegyen feleségül.. Félek mit gondol a testemről, és sosem tudom meg, félek nem lesz őszinte, ha véleményt nyilvánít a gondolataimról..
Már oda az összes bizalmam, annyi erőszakos, beteges hajlamú férfi van, és nincs rájuk írva, és sajnos a többségnek van annyi esze, hogy eltitkolja a dolgokat. Komolyan olyan érzésem van, hogy sosem fogok olyat találni, aki hasonlóan gondolkozik, olyan az értékrendje mint az enyém, és őszinte.
"A férfiak tetvek"
Na ennyi elég is,hogy barmit is irjak tovább.
Kezeltesd magad!
Női szakemberhez menj,nehogy egy tetűhőz!!
Na,szia!
Lol, mennyi cikk van arról, hogy nők vernek és erőszakolnak embereket? 10000ből egy, nem írjuk neten, hogy mennyire szívesen dugnánk 14 évesekkel, illetve nincs farokmérickélő hobbink meg izomtömeg miatti megszégyenítő szövegünk.. Hallottál már olyat, hogy mire van annyira fel az a férfi, hisz a bicepsze csak 15 centi?
Érdemes elolvasni tényleg azt a szöveget.. Vagy hallottál olyat, történt veled olyan, ismerősöddel, hogy egy nő megszállottan követ, zaklat, hogy járj vele, hogy szexelj vele, vagy elhord mindennek, amiért nem akarod megdugni? Vagy melyik haverod, ismerősöd verte meg nő, mert az nem csavarta be elég gyorsan a villanykörtét? Melyik nő üvölt magából kikelve, átkozódva, mert rádudáltak? Szoktál ilyet hallani nap mint nap? Történt veled ilyen? Történt veled olyan, hogy utazol a buszon, és egy 50es nő belenyúl a gatyádba és elkezdi simogatni a farkad? Vagy folyamatosan a farkad bámulja, esetleg beszól random nő az utcán, hogy mennyire szívesen megdugna/leszpna? Képzeld el, hogy mindenki hallja és senki sem csinál semmit.. Képzel el, hogy majdnem minden nő 20 centivel magasabb és jó 20 kiló izommal több van rajta, mint rajtad. Képzeld el, hogy megy a hírekben, hogy az egyik anyuka zaklatta a gyermeke barátját, vagy ez meg ez a nő ezt meg ezt a gyereket erőszakolta meg.. Vagy felgyújtottak egy férfit, mert kilátszott a válla a ruhából, vagy egy nő csak akkor nem rugja ki a beosztottját, aki férj, ha az kinylja. Vagy a főnöknő keze lentebb csúszik és elkezd simogatni mikor mögéd áll a széken és a válladra teszi a kezét, téged már a frász kitör.. Vagy elmész szórakozni, tömeg van, és azt se tudod hány nő keze van rajtad, annyian fogdosnak meg, miközben te csak a wcig akarsz eljutni a barátnőd mellől, vagy hogy neten írsz valahova, és beszólnak, hogy izomtalan tehén vagy, minek neked a kondi, vagy hogy ilyen béna genetikával sosem lesz vékony fokhagymagerezd feneked, csak löttyedt.. Vagy felregisztrálsz társkeresőre és 40 vaginafotót kapsz, arról érdeklődnek mekkora a farkad és hogy mennyire izmos a nyelved, vagy csak ha épp megszólalsz a baráti körödben, hozzádvágják, hogy férfiak csendben maradjanak szerelni a garázsban!
Én nem tudom, milyen kevés empátia van benned, vagy mennyire nem figyelsz a környezetedre, de ebből millió van! És nem csak távoli országokban, hanem itt a buszon, az utcán, a munkahelyen, az iskolában, az interneten csak férfi részről. MI NŐK rohadtul nem csináljuk egyiket sem, ha elolvasod mind abszurdnak fog tűnni, egy a 10.000ből, ha mégis, és pár férfi még így is "tart tőlünk", hogy egyszer majd nem kedvesen nézünk rájuk, ha megszólítanak! Hát betojok! És ezek nem a "látszott rajta, hogy nem normális férfiak" típusok, hanem akikről nem gondolnád! Mert ápolt, mert átlagos, mert dolgozik, mert diplomás, mert jelentőségteljes munkája van, mert jó apa, mert van barátnője, mert mosolyog.. 100.000 ilyen olyan zaklatás, erőszak felett van, amiket átéltem és még alig éltem.
Kérdező és a többiek. Ha az emberiség felét megszállottan gyűlölitek, akkor vajon jó emberek vagytok-e? Utóbbi napokban megszállták a gyakorit ezek a beteges, gyűlölködő figurák. Szerencsére nem kötelező párkapcsolatba kezdeni, azt hagyjátok neg az egészséges nőknek.
Nekem (nőként) sajnos sokszor meggyűlt a bajom már bántalmazó nőkkel. Ők nem ütnek általában (kizárólag csak náluk gyengébbeket azaz gyerekeket), ők sunyin lelkileg bántalmaznak, manipulálnak, gyűlölködnek, hazudnak, vádaskodnak és zárt ajtók mögött ordítanak. Meggyőződésem, hogy több a bántalmazók között a nő, mint a férfi. Csak ők zárt ajtók mögött, szavakkal gyilkolnak. (Ahogy ti is).
Megszállottan gyűlölni? Ugyanmár, tudod hányszor jutott ez eszembe az elmúlt hónapokban? Kb 3szor, mikor éreztem, hogy végigmérnek, beszólnak, vagy rámkiabáltak, vagy fogdostak..
És nem mindet, egy részét, egy részét kedvelem, azt a felét, amelyik nem akar megdugni, mert férfiakra gerjed, velük egész más.. a többiről meg feltételezéseim vannak és nem bízok bennük. Egyébként ők is tudnak ám érzelmileg bántalmazni, nem csak erőszakkal, mit gondolsz az alázások, beszólogatások, lekezelések, amiket írtam az mi? Nem úgy van, hogy egyik csak ezt, másik csak azt. Lelkit "mindenki" csinál, de a férfiakra jellemző a fizikai IS.
Nem is tudom, jelenleg nem ismerek egy férfit sem, aki normális, de korábban(ex) volt, aki egészen normális volt. Sajnos vele nem jöttek össze a dolgok hosszú távon, nagyon más világ volt, de benne semmi agressziót nem tapasztaltam azalatt a pár hónap alatt, pedig többször volt nézeteltérésünk, egyszer sem próbált megfélemlíteni, akkor sem, mikor dühös volt, csendben elvonult és megkért, hogy hagyjam kicsit, amíg lehiggad. Klassz ember volt.
De igen, ha kiszednénk azt a 100.000 férfit, aki valaha is bántott , megalázott érzelmileg fizikailag vagy szexuálisan csak engem, akkor eléggé feltűnne a hiányuk a társadalomban, maradna egy kis marék normális férfi, azoknak is nagyrésze gyerek, vagy idős.
"100.000 férfit, aki valaha is bántott , megalázott érzelmileg fizikailag vagy szexuálisan"
XD
Nem unod már ezt a mese délutánt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!