Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha szabályosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szabályosan gyűlölnek a lányok, pedig semmi okot nem adtam rá?

Figyelt kérdés
Nem vagyok tahó (lehet ez a baj?), segítek annak aki kéri stb. mégis kollektíve utálnak a lányok, nem csak egy adott közösségen belül hanem nagy általánosságban, lenéznek, átnéznek rajtam, kiröhögnek, szánalmasnak tartanak, nem akarnak soha beszélgetni se élőben, se neten. Ismerkedni esélyem sincs. Mit tegyek?
2016. júl. 12. 16:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Fürödj meg, egyél valami finomat és nézzél tévét, szánalmas már ez.
2016. júl. 12. 16:14
 2/13 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem viselkedsz durván kirívó módon, akkor biztos, hogy nem utálnak általánosságban a lányok.

Több, mint valószínű, hogy csak te értékeled rosszul a dolgokat, te érted félre a gesztusaikat. Szinte biztos vagyok benne, hogy egy kicsit paranoid vagy, és ezért hiszed ezeket. Amikor egy lány nevet a közeledben, rögtön magadra veszed, és teljesen semleges reakciókat negatívnak ítéled.

Olyan nincs, hogy valakit „csak úgy” gyűlöl minden nő.

2016. júl. 12. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:
22%

Lehetséges okok:

- ronda vagy

- kövér vagy

- alacsony vagy

- nagy az orrod

- "turcsy" az orrod

- szar az alkatod

- "a te arcod csak anyádnak tetszik"

És nem utálnak, hanem lenéznek. 2 külön dolog. És megérdemeljük a lenézést, nem vagyunk jó semmire.

2016. júl. 12. 16:20
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha te tényleg így érzed és tapasztalod, akkor nem lenne hülyeség felkeresni egy párkapcsolati tanácsadót és akár egy társkereső irodát is, de legalább arra, hogy ezt elmondd a szakembernek és akár egy átlagos kommunikációt is játszatok el, meg fogja találni a hibát és segítséget fog adni. A diszkréció teljesen maximális részükről.

Ugyanakkor vennék pár napi- vagy hetilapot is, azokban szoktak lenni egy fokkal komolyabb emberek, akik hírdetik magukat a társkereső rovatban, ok, biztos vannak ott könnyelmű csajok és idősebb nők is, de lehet, hogy éppen ott találsz jó arcokat. Ugyanígy akár menj tánckörökre: salsa, tangó, néptánc, ezen a helyeken is lehet jól ismerkedni.

2016. júl. 12. 16:21
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Keress egy pszichológust, légy szíves.
2016. júl. 12. 16:49
 6/13 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Legelőször is tedd azt,hogy EGYSZER ÉS MINDENKORRA LESZOKOL A SÍRÁNKOZÁSROL,ÉS A NYIVÁKOLÁSROL...Ennél undorítóbb viselkedés nemnagyon szokott lenni FÉRFIAK esetében...És ezt a nők is tudják jól...
2016. júl. 12. 16:58
 7/13 Komolyan mondod? ***** válasza:

Ha gyűlölöd a lányokat, akkor minek akarsz egyáltalán ismerkedni?

Ja, hogy attól még megdugnád őket... Kellemetlen egy helyzet!

"Kicsit" mintha feszült lennél, szerintem dobj be egy hideg sört.

2016. júl. 12. 17:10
 8/13 Gábor19... ***** válasza:
Legyél te is nőgyűlölő. Most ugy is divat ez:)
2016. júl. 13. 08:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Làttam egy tur-csy feiratos pólót lehet a sràc ìgy lett sztàr:))
2016. aug. 5. 20:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Vagy csak idétlenűl öltözöl. De aki listàt ìrt az leìrta az okokat. Vàltoztass se
2016. aug. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!