Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak már szabályosan éhezem a barátnőm melett?
valami nagy gasztro tündérnek meg újjítónak hiszi magát de nem hiszem el hogy nem fordul ki a gyomra tőle mostanában kitalálta hogy az ázsiai (japán konyhát) ötvözi a magyarral csak párat sorolok fel mit talált ki
-tepertőt sütött amit zöld algába bugyolált
-sushi szalonnából zöld algával kaviárral (de azt nem mindig tesz bele hálistennek csak a szalonnát eszem ki belőle)
a múltkor örültem hogy csinál húslevest túl korán mert kiderült a húsleves alapleve dasi lé volt (nemtom hogy írják) ami hall pelyhes algás lé
a hurkáról már nem is írok...
szóval egyszerűen nem tudom lelőni hogy valami emberibb kaját csináljon végre így is fogyta 5 kilót szerinte mert egészségesen eszünk szrintem meg mert a felét kidobom sunyiba szoktam egy két szenvdicset csinálni magamnak
:'D
én megmondanám neki, h Asszony, kaját csinálj, nem kérek hínárt. De nem igaz h ebben nem tudtatok megegyezni...
hát ha ez a helyzet akkor...HALJ ÉHEN! :D erre mit mondjunk?
egyél mellette normális kaját...
Az tepertős mondatot olvasva megfordult a bélperisztaltikám kb..
"Eddig toleráltam a ténykedéseid, de ha mégegyszer ilyen szart mersz elém rakni, akkor ott az ajtó!"
Ennyinek kellene elhangozni, de ennek értékrendi alapokon nyugvó gondolkodásból kell fakadnia. Kezdetnek a reprodukció is megteszi, bár a nem várt válasz esetén is ki kell állnod magadért, de többet nem tudok segíteni ebben.
Nő létemre mondom: ezt még olvasni is borzalmas! Ha vitát nem szeretnél, a következőt javaslom:
Főzz/vásárolj magadnak külön, úgy azt ehetsz amit szeretsz. :) Ő pedig egye az algás hurkát, meg a algás lében főzött bablevest... brrrr...
Nem értem, hogy mit nem lehet ezen megbeszélni?
Ennyire papucs nem lehet egy "férfi".......egy normális, értelmes nő meg nem fogja ráerőszakolni a főztjét arra akinek ez láthatóan nem jön be vagy nem szereti, ezen semmi duzzognivaló nincs.
Én szívesen viselem a kritikát ha éppen nem úgy sikerül a főztöm ahogy terveztem, de biztos nem etetném meg a fullra elsózott vagy elrontott ételt a párommal csak azért mert azt én főztem.
Állj a sarkadra ne legyél ennyire nyuszi.
Vagy menj le a boltba és vegyél normális kaját, de szenvedhetsz is ha neked ez így jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!