Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak már szabályosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak már szabályosan éhezem a barátnőm melett?

Figyelt kérdés

valami nagy gasztro tündérnek meg újjítónak hiszi magát de nem hiszem el hogy nem fordul ki a gyomra tőle mostanában kitalálta hogy az ázsiai (japán konyhát) ötvözi a magyarral csak párat sorolok fel mit talált ki

-tepertőt sütött amit zöld algába bugyolált

-sushi szalonnából zöld algával kaviárral (de azt nem mindig tesz bele hálistennek csak a szalonnát eszem ki belőle)

a múltkor örültem hogy csinál húslevest túl korán mert kiderült a húsleves alapleve dasi lé volt (nemtom hogy írják) ami hall pelyhes algás lé

a hurkáról már nem is írok...

szóval egyszerűen nem tudom lelőni hogy valami emberibb kaját csináljon végre így is fogyta 5 kilót szerinte mert egészségesen eszünk szrintem meg mert a felét kidobom sunyiba szoktam egy két szenvdicset csinálni magamnak

2014. dec. 17. 14:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat valahogy megpróbálom megbeszélni vele csak arra amit ő csinál mindig nagyon háklis azt hiszi hogy őt kritizálom ebben kicsit komplexusos lehet azért is ennyire sértődős az ilyenek miatt
2014. dec. 17. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
figyelj ha úgy érzed közelít a vég...jön az éh halál...írd meg itt mikor és hol lesz a temetés, viszek virágot, meg a barátnődnek a receptkönyvet...
2014. dec. 17. 14:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Olyan ez, mint a kényszerbetegség. Nem szabad a beteg ilyesfajta "igényeket" kiszolgálni, mert ezzel erősíted a komplexust, tehát neki is árt.. Rólad ne is beszéljünk!
2014. dec. 17. 14:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha megemelnéd a valagadat és fõznél te ahelyett, h azt vàrod, h lerakjàk eléd a kajàt, szerencsétlen...
2014. dec. 17. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!