Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan nő, aki szabályo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki szabályosan fél a férfiaktól, tartja a távolságot és kételkedik mindenben, amit mondanak vagy tesznek?

Figyelt kérdés

Már a frász kitör, hogy nem tudhatom milyen ember, biztosan utál, csak nem mondja, biztosan erőszakos, pedofil, lenéz, de ügyesen leplezi hogy megdugjon és/vagy elvegyen feleségül.. Félek mit gondol a testemről, és sosem tudom meg, félek nem lesz őszinte, ha véleményt nyilvánít a gondolataimról..

Már oda az összes bizalmam, annyi erőszakos, beteges hajlamú férfi van, és nincs rájuk írva, és sajnos a többségnek van annyi esze, hogy eltitkolja a dolgokat. Komolyan olyan érzésem van, hogy sosem fogok olyat találni, aki hasonlóan gondolkozik, olyan az értékrendje mint az enyém, és őszinte.

2021. jan. 3. 17:41
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
56%
Neked sürgősen terápiára van szükséged.
2021. jan. 3. 17:46
 2/48 anonim ***** válasza:
100%
Én éppen a minap kezdtem itt levelezni egy nővel, aki szintén bizalmatlannak tartotta magát, és most nyomtalanul eltűnt. Elég rossz érzés, mert semmi olyat nem írtam, igyekeztem bebizonyítani, hogy a személyisége érdekel. Nem tudom, mit vétettem, nem értek semmit, úgy gondolom, nem ezt érdemeltem volna. Tudom, hogy sok a hazug ember, főleg a neten, de ha nem kapok esélyt önmagam megmutatására, akkor bizonyítani sem tudom, hogy tisztességes vagyok.
2021. jan. 3. 17:50
 3/48 A kérdező kommentje:

Ugyanmár, mit álszenteskedsz? Itt minden második férfi megdugna egy 14 évest, káromkodik, lenèzi a nőket, undorítóan ír a külsejükről, vagy azt hiszi aranyásók, vagy lenèzi mert nem szüzek, vagy félrelép, vagy “rászoktatná a szopásra”, érted még ez a legenyhébb, hogy azt hiszi valami szoktatható állatok vagyunk..

Egyszerűen borzalmas, és ez a társadalom egy kis szelete a huszon-harmincasokból.. kevés itt a szakmunkás vagy az alsóbb rétegekből kikerült férfi, leginkább azok vannak, akik közül párt kellene választanom, de nagyon megijeszt az egész, hogy ilyen a vilàg, itt a tanultabb (érettségit szerzett) rész képviselteti magát..

2021. jan. 3. 17:53
 4/48 anonim ***** válasza:
97%
#3: Nőkben is van mindenféle, hidd el. Én is sokszor csalódtam a nőkben (igen, itt is), de attól még megpróbálok esélyt adni mindenkinek, akinek lehet. Ha valaki nekem nem tetsző módon viselkedik, az úgyis elég hamar kiderül, és akkor tovább lépek. Sajnos sok anonim oldalon ez a helyzet, az ilyen helyeken mindenki szabadjára van engedve, hiszen kvázi büntetlenül írhat akármit. De ezért kell kiszűrni azt a kevés embert, aki tisztességes.
2021. jan. 3. 18:00
 5/48 anonim ***** válasza:
72%
Rendben, szerencsére nem kell veled foglalkoznunk.
2021. jan. 3. 18:23
 6/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túllihegni a dolgot, Ha ez a véleményed a pasikról, akkor minek akarsz magadnak? Szépen maradj egyedül, de biztonságban. Probléma megoldva.
2021. jan. 3. 18:27
 7/48 anonim ***** válasza:
82%

Én is hasonlóan vagyok, de ezt egy nagy trauma váltotta ki, nagyon bántott valaki.

Nem tudnék már megbízni egy férfiben és bevallom, ebben megerősítenek amiket itt olvasok nap mint nap, pont amiket írtál fentebb. Félelmetes, hogy ezek a férfiak köztünk járnak, ott állnak sorban mögötted a kasszánál stb.

2021. jan. 3. 18:29
 8/48 anonim ***** válasza:
66%

7.

Tehát tulajdonképpen te is önigazolásért jársz ide, ahogy még sokan mások is.

Kérdező

Ez így tulajdonképpen nemi alapú előítélet, ami elvileg 'nem helyes' a nyugati demokráciában. Hetes válaszolónak van rá oka, de a tied csak sima ítélkezés előre.

Persze ugyanez megy sajnos "faji alapon" is egy ideje, lásd némelyik álszent amcsi újságíró "az is rasszista aki tagadja" gondolkodásmódját, manipulatívan úgy kihozva a dolgot, hogy csak az lehetsz, bármit is teszel. Itt is ez történik a #3 válasz alatt.

2021. jan. 3. 18:33
 9/48 anonim ***** válasza:
75%

Nem félek tőlük, csak kerülöm őket.

Tehát nincs bennem gyűlölet, a madarakat sem gyűlölöm, amiért csiripelnek. Egyszerűen csak tudom, hogy ez van. Barátilag, kollegiálisan beszélgetek, jóban vagyok férfiakkal, de párkapcsolatra...

És ugyanez, amit mondasz. Végül is bármit hazudnak a pináért, egy életet leélhetsz hazugságban úgy, hogy azt hitted, a párod szeret, közben csak beérte veled. Nem éri meg.

Két sorozat is van, ami nekem azután lett hiteltelen, hogy a tinédzsereket nem szexuálisan nézték. Az egyik a You, amiben a gyilkos zaklató (!) a 14 éves lányt gyerekként kezeli, a másik a The Handmaid's Tale-ben, mikor van az a csoportos esküvő, mikor a felnőtt férfiakhoz 15 éveseket adnak, és drámainak kellett volna lennie a jelenetnek, de a világon nincs olyan férfi, aki nem ugrana kezeit dörzsölve az állam által jóváhagyott erőszak lehetőségére egy 15 évessel.

2021. jan. 3. 18:47
 10/48 anonim ***** válasza:
91%
#7: A traumákat fel kell dolgoznod, magad mögött kell hagynod. Rengeteg embernek vannak a múltjában rossz dolgok, engem is traumatizáltak kiskoromban, bár biztosan akadnak olyanok, akiknek az enyémeknél jóval súlyosabb dolgok keserítették meg az életét. Rengeteg a csonka családból jött gyerek, az alkoholista, agresszív szülőknél vagy éppen intézetben felnőtt ember, és sok olyan nő is van, akit már megerőszakoltak. De amíg a traumák határozzák meg az életedet, addig börtönben élsz. Egy olyan börtönben, amit te magad építettél saját magadnak. Ezzel pedig csak tönkreteszed saját magad, elzárod magad a világtól és a jó dolgoktól. Igen, tény, hogy bárki állhat mögötted a boltban a kasszánál, vagy bárki lehet a munkatársad, a szomszédod, de nem zárkózhatsz be egy olyan világba, ahonnan egy idő után már nincs kiút.
2021. jan. 3. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!