Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki szabályosan fél a férfiaktól, tartja a távolságot és kételkedik mindenben, amit mondanak vagy tesznek?
Már a frász kitör, hogy nem tudhatom milyen ember, biztosan utál, csak nem mondja, biztosan erőszakos, pedofil, lenéz, de ügyesen leplezi hogy megdugjon és/vagy elvegyen feleségül.. Félek mit gondol a testemről, és sosem tudom meg, félek nem lesz őszinte, ha véleményt nyilvánít a gondolataimról..
Már oda az összes bizalmam, annyi erőszakos, beteges hajlamú férfi van, és nincs rájuk írva, és sajnos a többségnek van annyi esze, hogy eltitkolja a dolgokat. Komolyan olyan érzésem van, hogy sosem fogok olyat találni, aki hasonlóan gondolkozik, olyan az értékrendje mint az enyém, és őszinte.
19, de én nem akarom bezárni őket. Csak tudom, hogy ez van.
Nem pár rosszból következtetek, hanem ezek a férfiak. Itt most elő lehet adni, hogy nem, máshol meg, "oh lányok, ha hallanátok, miket mond a pasitok, mikor nem vagytok ott".
És mondom, nekem barátilag semmi bajom a férfiakkal, a párkapcsolat a gázos. Ahogy felmerül a punci, előjön belőlük minden sötétség, minden embertelenség.
21.
Odáig teljesen rendben van, hogy "párkapcsolatilag gázosak" számodra a férfiak - ez teljesen magánügy, de ez a következtetés, hogy "mind tesztoszterontól túlfűtött primitív állat mert CSAK!!!!" - rendkívül rövidlátó és sértő elképzelés.
23.
Ilyenkor örülök igazán, hogy nekem valamivel kevesebb jutott, mint másoknak, így nem kerülök bele ezekbe a lealacsonyító besorolásokba. De attól még mindig sértőnek találom, mivel az emberek nem állatok. Mondjuk persze, már aki.
Ilyen elven jöhetne, hogy a nők a pénzre hajtanak - ugye ez milyen sértően hangzik? De ez persze "nem igaz", viszont a férfiak szexmániás állatok lehetnek "és kész", és a legjobb ráfogni az egészet egy olyan hormonra aki leginkább a férfiakban van csak jelen és így hátra lehet dőlni egy primitív általánosítással magyarázva mindent.
"Ilyen elven jöhetne, hogy a nők a pénzre hajtanak - ugye ez milyen sértően hangzik?"
Csak így a neten leírva nem sért. Ha ismerkednék, és ezt benyögné egy férfi, az hááát, az sem sértene, csak nem tetszene, hogy ilyen ember.
Azzal, hogy valaki azt mondja, a nők a pénzre hajtanak, és emiatt nem ismerkedik, nincs gond. A baj ott van, ha emellett ismerkedik. Ha emiatt nőkre támad, mert dugna amúgy.
Tökre sajnálom a férfiakat ebben az elvetemült világban. Ilyen hisztériás vérszomjas nők mint a kérdező nagyon sok férfinak tudnak traumát okozni.
Az az igazság, hogy mindkét nemben vannak szörnyek, de a nők könnyebben megússzák.
26.
Szerintem mindkét általánosítás sértő és primitív alapból is. Kivéve, ha olyanra mondják aki tényleg olyan, pl. egy trófeafeleség vagy egy erőszaktevő esetében akiknél jogos.
De kollektíven ráhúzni valamit az egész nemre... Mert oké, "elviseled" a férfirokonaidat és barátaidat, de azért kedves dolog, hogy ezt gondolod róluk is, csak nem mondod nekik, mert illetlenség lenne.
Nem azért nem mondom, mert illetlenség lenne, hanem mert nem kérdezett senki. Nincs véleményközlési kényszerem.
És a férfibarátaimat nem elviselem, kedvelem őket. Ember üzemmódban normálisak, párkapcsolat üzemmódban lesznek állatiasak.
Ez olyan, vagyis hasonló, mintha lenne egy barátod, aki borzalmas szülő lenne. Remek barát, jókat szórakoztok, beszélgettek, de kegyetlen szar szülő. Hozzád szülőként nem fog közeledni, így azzal nem törődsz.
29.
Valóban, de azt gondolod róla, hogy szar szülő, csak nem mondanád neki, mert "nem kérdezett". De attól még ezt gondolod magadban... Ahogy apád és bátyád(? - nem emlékszem, hogy te írtad-e a báty dolgot), bár mint embert kedveled őket, de ilyen értelemben primitív ösztönlényeknek tartod őket, csak nem mondod, mert 'nem kérdeznek' - érthető módon - viszont ebben az értelemben lenézed őket, csak mert férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!