Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki szabályosan fél a férfiaktól, tartja a távolságot és kételkedik mindenben, amit mondanak vagy tesznek?
Már a frász kitör, hogy nem tudhatom milyen ember, biztosan utál, csak nem mondja, biztosan erőszakos, pedofil, lenéz, de ügyesen leplezi hogy megdugjon és/vagy elvegyen feleségül.. Félek mit gondol a testemről, és sosem tudom meg, félek nem lesz őszinte, ha véleményt nyilvánít a gondolataimról..
Már oda az összes bizalmam, annyi erőszakos, beteges hajlamú férfi van, és nincs rájuk írva, és sajnos a többségnek van annyi esze, hogy eltitkolja a dolgokat. Komolyan olyan érzésem van, hogy sosem fogok olyat találni, aki hasonlóan gondolkozik, olyan az értékrendje mint az enyém, és őszinte.
Nem nemi alapú, szexualitásra szűrök, a meleg férfiakkal semmi problémám, és a fiúgyerekekkel sincs semmi bajom, és amíg nem akarnak közeledni, nem mérnek fel, hetero férfiakat is tudok úgy kezelni, mintha “nemtelenek” lennének, de amint kapcsolat, akàr csak futó kapcsolat kerül szóba, máris felmerülnek bennem ezek..
Volt most egy telexes cikk, a 14 éves lány-26 éves pasival, hàt kifordult a belem a legtöbb kommenttől, megnyitottam a profiljukat és nagyrészt normálisnak látszó huszon-harmincas férfiak voltak.. És az itteniek is.. Azért mert az én tapasztalataimnak több arca van, vagy van, hogy arctalanok, még nem alaptalanok. Egyszerűen a férfiak nagyrésze elől elmenekülnék amíg nem nyújtják tálcán azt, aki nekem kell.. de ez a keresgélés.. nemrég egy ismerkedésnél derült ki, hogy durván homofób a pasi, elsőre letagadta majd egyre erőteljesebb véleménye lett és a végén már erőszakosan fejtegette, hogy nem is emberek, nem kellene a többiek közt élniük. És teljesen normálisnak látszó, divatosan öltöző értelmiségi férfi, nem is valami jobbik feliratos dzsekiben mászkáló kopasz, aki a prideos videókban köpköd.
7-es vagyok. Én sem utálom a férfiakat, barátilag oké, öcsém is szeretem, apám is, nem vagyok valami megrögzött férfigyűlölő.
Megerőszakoltak sok éve egy vakrandin. Neten ismerkedtünk meg, hetekig dumáltunk, azt hittem kedvel, hogy talán lehetne ebből valami.
Első (és utolsó) randin megtörtént a dolog. Utána folyamatosan mondogatta, hogy úgy kell nekem, megérdemeltem, mit gondoltam mi lesz ha beszállok a kocsijába, azért tettem, mert igazából akartam...
Azóta ha valaki úgy közeledik, rögtön megszólal a fejemben a riasztó, hogy bántani fog, hogy meg is érdemlem, ha bedőlök neki és közel engedem.
Igen, tudom, terápia kellene, de nem akarom. Nem akarok"meggyógyulni"és akár csak 1% esélyt adni, hogy újra megtörténik egyszer. Hozzám ne érjen többet senki.
"A férfiak viszont tesztoszteronban fürdő gyilkoló és nemierőszakoló gépek."
Ez az előítélet egyszerűen szörnyű és sértő is. Egy bizonyos réteg viselkedését ráhúzni mindenire - legutóbb egy "holokauszt" elnevezésű eseményt hozott, amikor pár kapzsi ember miatt egy egész vallási csoport megkapta a "kollektív elítélést".
Korábban pedig egy ropogós francia forradalmat, ahol a nemesi származásúakat kiáltották ki rosszaknak és őket irtották nagyüzemben. És az elítélők teljes hittel állítják ilyenkor, hogy az elítélt az hibás és rossz - mert valóban van köztük olyan, aki igen. De akkor felmerül a kérdés - bármilyen csoport megsemmisíthető, elzárható és elítélhető csak úgy előítélet alapján? Csak mert akkor mehet börtönbe az összes kisebbség, mert úgyis "mind bűnöző".
Ugye, milyen primitíven hangzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!