Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30-as ferfi szabalyosan istenit akkor?
Figyelt kérdés
Szoval van egy pasi akivel bejovunk egymasnak de a viszony (ideaig) kollegalis. Magyarul: nem ismerjuk meg egymast elegge. Nekem ugy tunik h van rolam egy elkepzelt ideaja miszerint egy artatlan valaki vagyok, de ma a HR -es pasi bekovetett Instan (ok hatalmas baratok) es latta az idezeteket amiket kitettem, amik foleg szexualisak es humorosak.
A kerdes az h amikor megmutatja a kollegamnak akkor neki ettol megvaltozik a rolam alkotott velemenye, vagy pedig ilyen marhasagokkal nem foglalkozik es tovabbra is ugyanugy fog irantam langolni mint eddig?
30 N
2019. aug. 14. 22:50
1/8 anonim válasza:
Milyen szexuális dolgok? Demonstrálod, hogy 2 Screwdriver után bárkire ráülsz?
2/8 A legrosszindulatúbb válasza:
Most mi van? Magasztal, de neked ez furcsa, viszont mégis érdekel, hogy mi lesz, ha jelentéktelen baromságok miatt változik rólad a véleménye. Na most akkor vagy furcsállod, hogy odáig van érted, vagy betegesnek, fanatikusnak gondolod a tagot. Döntsd már el, mit akarsz.
3/8 anonim válasza:
Szerintem általában a fériaknak bejön,ha egy nő nem prűd,lehet vele szexről is beszélgetni,vagy perverz humora van stb:) Nem tudom szexuális képek alatt pontosan milyeneket értesz,ha nem az jön le belőlük hogy ribi vagy,akkor pláne nem para. Illetve egyáltalán nem biztos,hogy a hr-es kolléga megmutatja neki a képeket amiket kiraktál.
5/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
30 éves vagy, keresd már meg az agyad.
8/8 anonim válasza:
Most majd egy kicsit jobban megismer.
Miért baj az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!