Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy ma az internet korában NEM lehet lányokkal ismerkedni, szabályosan könyörögni kell egy válaszért is?
akármit csinálok, akárhová nézek... tinder, badoo: nincs válasz, nincs reakció, nincs semmi. Egyszerűen azt látom, hogy nem lehet új emberekre nyitni, csak a közöny, az ignorancia, és szabályosan könyörögni kell, hogy egyáltalán válasz legyen.
Ez miért van? Más is igy érzi?
"Lehet h nem jössz be nekik?!"
nekem már majdnem száz nővel volt kapcsolatom a neten igy vagy úgy. Olyan NINCS, hogy senkinek nem jövök be, ekkora önbecsülésem azért van!
Na nem mintha nem történne meg, hogy a srácok nem írnak vissza :D Igen ilyen is van. A saját kategóriámban keresgéltem,először beszélgető partnert, aztán majd alakul. Szerinted azokból a srácokból aki rám írt én meg vissza, vagy ráírtam és visszaírt, hánnyal tartom most is kapcsolatot
? A leghosszabb is 4 nap volt, aztán kiderült, hogy pszichóbb, mint én :D Tehát nem kell vinnyogni, a netes társkeresés nem mindenkinek jön be. Hiába tudok bárkivel kommunikálni, bármiről, ha a képeim nem elit kategóriások, és nem küldök 5 szmájli után privát fotót bikiniben, akkor hoppon maradok. Mégse a pasikra fogom az egészet, inkább arra, hogy túl nagy választékból te se a fonnyadt petrezselymet választani, amelyik meg nem fonnyadt annak van más választása. Ezt el kell fogadni.
De hát minek könyörögsz, ember?
Legyél a magad barátja: ne alázkodj meg fölöslegesen, mert csak összemegy az önbecsülésed.
Nem reagál? Le van szrva! Következőőőt!
"Gratulálok :D tehát szerinted klaviatúrán írni, 100 Nőnek az kapcsolat? Hihetetlen élet tapasztalat :)"
kint nem ugyanilyenek a nők?
"következőőőőt"
azért ennyi idő alatt ezt az elvet már nem lehet követni.
"azért ennyi idő alatt ezt az elvet már nem lehet követni."
Hát fel kellett volna írni, hogy kinél próbálkoztál, az biztos.
Node sosem késő elkezdeni!
(És ha mégegyszer megkapja a levélkédet a csaj, akkó' mi van? Legfeljebb megent nem válaszol. Hátnabumm!)
mert nem láttok a színfalak mögé.
a lányok/nők tetemes része nem ismerkedés, vagy párkeresés céljából van fent az ilyen oldalakon.
hanem azért, hogy ti akik ráírtok ezzel is növeljétek az egoját.
minél többen írnak, minél többen lájkolnak, minél többen nézik meg a profilját, annál nagyobb önbizalma lesz.
azért van a közöny, mert igazából már a napi 50 "szia mizu" üzenet után, én sem erőltetném meg magam túlságosan, hogy reagáljak bármit is.
aki tényleg ismerkedni akar, és nem csak kelletni magát az vissza fog írni, ha szimpatikusnak találja az illetőt.
akik pedig nem reagálnak, vagy csak nagyon nehezen arra nem érdemes akár egy percet is pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!