Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szeretitek ha a nő behódol nektek? Ha istenít titeket?
Figyelt kérdés
Ha igen mi esne nektek jól? Mi az amitől istennek érzitek magatokat? Korábbi tapasztalataitok alapján mik voltak azok a momentumok, amitől igazi férfinak éreztétek magatokat?2017. aug. 11. 15:35
1/10 anonim válasza:
Értelmes férfinak erre nincs szüksége.
2/10 anonim válasza:
Isteníteni nem, de azt igen, ha enyém az utolsó szó.
3/10 A kérdező kommentje:
1-es! De igen, nektek szükségetek van arra, hogy egy nő felnézzen rátok! Most hazudtál ezzel.
2017. aug. 11. 15:49
4/10 anonim válasza:
Az istenítés / behódolás és a felnézés között erős különbségek vannak, ugye vágod? És egy párkapcsolatban kölcsönösen felnéznek egymásra a felek, ettől lesz egyenrangú. Nem, nem szeretem a szolgalelkű nőket, akiket lábtörlőnek lehet használni. Annyira tudok emberszámba venni valakit, amennyire ő veszi saját magát.
5/10 anonim válasza:
Én szeretem, amikor leesik a csajnak leesik az álla a nagy f@sszomtól, és dicshimnuszokat zeng róla.
6/10 A kérdező kommentje:
5. olyan egyszerű vagy, mint egy egysejtű!
2017. aug. 11. 16:04
7/10 anonim válasza:
Biztos nőről beszélünk nem kutyáról?
8/10 A kérdező kommentje:
Egy cikkben olvastam, hogy akkor érzi magát férfinek a férfi, ha a nő isteníti őt és rajong érte. Nem így van?
2017. aug. 11. 16:08
9/10 anonim válasza:
Nem, nem így van. Eleve az, hogy istenít, azt feltételezi, hogy mérföldekkel ostobább vagy szerencsétlenebb nálam a nő, ugyanis azt tudod isteníteni, ami SOKKAL jobb nálad.
Ez pedig idegesítő, az ember általában olyan párt keres, aki nagyjából egy szinten van vele értelmileg, legalábbis ha egy működőképes, komoly kapcsolat a cél. Mert ja, sima dugásnál, szexkapcsolatnál tök mindegy, ott lehet buta a csaj és isteníthet, de abból nem lesz komoly kapcsolat, az ilyen nőket nem fogja normális férfi feleségül venni.
10/10 anonim válasza:
Fúj, nekem aztán nem kéne egy önkéntes lábtörlő, a mentálisan ép nőket szeretem. Nem attól fogom férfinak érezni magam, hogy valami torz lelkű nőcske behódol, egy ilyet nem tudnék se szeretni, se tisztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!