Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom valaki mást istenít, ráadásul olyat, aki a teljes ellentétem?
Van az egyik haverjának egy új barátnője, aki már pár baráti összejövetelen ott volt. Nagyon adja a kis kedves, szelíd lányt. Előadott olyanokat, hogy ő lány létére csak érzelmi döntésekre képes, ezért nem megy sose szavazni, és nem próbál komoly pozíciókba kerülni. Imádja a házimunkát, szeret benne jó lenni, és nagyon szereti, ha kihozza a férfiból a vad, irányító jellemet és szégyellné, ha magasabb lenne a fizetése, mint a párjának. Sokat nyújt, mutogatta magát mindenféle kitekert pózban nevetgélve, spárgázott, pucsított...stb.
Tegnap a páromnak kettesben azt mondtam, hogy nekem elég érdekes ez a csaj, mire ő leoltott, hogy pedig atomnőies, és a legtöbb férfi gondolkodás nélkül feleségül venné, és ha bármi bajom van vele, leszek szíves a szemébe mondani. Meg, hogy a haverját sok nő kicsinálta már, de amióta ezzel a leánnyal van, nagyon vidám, szóval ne szóljak rá egy rossz szót sem.
Kihajítanám a francba. Ez egy percet nem érdemel az életedből. Ha ő érte rajong legyen vele. Add rá a kabátot. Lapát.
Nem illik nőt dícsérni egy másik nő sőt a saját nője jelenlétében. Ezt haverok közt oké, de nekem megalázó lenne.
Dobnám.
Olyan is volt, hogy az új Csernobil sorozatról volt szó, és a lányka olyanokat mondott, hogy ő a tudós nőn nagyon jókat derült, mosolygott, és nem csodálkozott, amikor kiderült számára, hogy nem valós, mert semmi realitása nincs, nem kellene úgy ábrázolni a nőket, mintha tényleg lenne tudományos érdeklődésük és affinitásuk. A párom és a többi srác pedig hangosan röhögött.
Mindezt úgy, hogy nekem gyógyszerész végzettségem van, és több kutatómunkában is részt vettem már.
"Olyan is volt, hogy az új Csernobil sorozatról volt szó, és a lányka olyanokat mondott, hogy ő a tudós nőn nagyon jókat derült, mosolygott, és nem csodálkozott, amikor kiderült számára, hogy nem valós, mert semmi realitása nincs, nem kellene úgy ábrázolni a nőket, mintha tényleg lenne tudományos érdeklődésük és affinitásuk. A párom és a többi srác pedig hangosan röhögött.
Mindezt úgy, hogy nekem gyógyszerész végzettségem van, és több kutatómunkában is részt vettem már." Na ok, egyértelmű, hogy troll. Ennyire zavart, hogy van egy női karakter is abban a sorozatban, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!