Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom valaki mást istenít, ráadásul olyat, aki a teljes ellentétem?

Figyelt kérdés

Van az egyik haverjának egy új barátnője, aki már pár baráti összejövetelen ott volt. Nagyon adja a kis kedves, szelíd lányt. Előadott olyanokat, hogy ő lány létére csak érzelmi döntésekre képes, ezért nem megy sose szavazni, és nem próbál komoly pozíciókba kerülni. Imádja a házimunkát, szeret benne jó lenni, és nagyon szereti, ha kihozza a férfiból a vad, irányító jellemet és szégyellné, ha magasabb lenne a fizetése, mint a párjának. Sokat nyújt, mutogatta magát mindenféle kitekert pózban nevetgélve, spárgázott, pucsított...stb.

Tegnap a páromnak kettesben azt mondtam, hogy nekem elég érdekes ez a csaj, mire ő leoltott, hogy pedig atomnőies, és a legtöbb férfi gondolkodás nélkül feleségül venné, és ha bármi bajom van vele, leszek szíves a szemébe mondani. Meg, hogy a haverját sok nő kicsinálta már, de amióta ezzel a leánnyal van, nagyon vidám, szóval ne szóljak rá egy rossz szót sem.

2019. jún. 4. 16:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A csaj ritka buta, és remekül leplezi. Ügyes.

Ne beszélgess róla a barátoddal. Örül, hogy a haverja boldog vele, lehet csak ennyiről van szó, de nem tudom, hogy zajlott köztetek a beszélgetés...

Amúgy a női tudósokról... Nem beszélgetek olyan emberekkel(legyen az nő vagy férfi) akik szerint nincs realitása.

Gyerekek maradjatok a suliban!#MarieCurie

2019. jún. 4. 17:14
 22/24 anonim ***** válasza:
77%

Megnyugtathatod, te is atomnőies vagy, már amennyiben a kérdés nem kamu.

Simán elvagy egy olyan orbitális bunkó mellett, aki szerint egy nő legyen buta, alázatos, és csak vigyorogjon. Ebből te legfeljebb csak a butát nem hozod, de ha vele maradsz, akkor azt is.

🤦‍♀️

2019. jún. 4. 17:50
 23/24 anonim ***** válasza:
22%

Nagyon sarkosítva tálalod itt a történetet nekünk.

Viszont az ilyen alárendelődő, archaikus szerepeket hozó és dédelgető nő mindig kedves lesz a férfi szíveknek. Ahogy ezt a párod is mondta.

Az is igaz, hogy egy ilyen nő valószínű nem fogja kicsinálni a barátját.

Amondó vagyok, hogy kellő érettség és önismeret mellett az ember túl tud emelgetni az efféle rigolyáin. Nem kell, hogy tetszen neked az, ami a párodnak. Nem kell hogy vakon megbízz benne. És azt sem kell elhinni, hogy te vagy számára az egyetlen nő a világon, aki lángra lobbanthatja a szívét. Ez önámítás.

Az van, hogy valamiért most veled van, téged szeret és tervez is. Ettől függetlenül vannak gondolatai, illúziói. Ha nem így lenne akkor vagy hazudik, vagy szobanövény.

Nekem jellemzően több diplomás barátnőim vannak az elmúlt időszakban. Nekem ők jönnek be. Viszont, ha látok egy ilyen karakterú szuper szubmisszív lányt az engem is megmosolyogtat. Akár kacérkodnék is a gondolattal, ha épp egyedül lennék. Aztán persze eszembe jut, hogy na akkor vajon mit keresnek mellettem a barátnőim. De ez szerintem teljesen normális.

2019. jún. 4. 18:34
 24/24 anonim ***** válasza:
75%
Én megértelek kérdező, alapvetően nem kicsit idegesítene fel, ha ilyen butaságokat kellene hallgatnom, amit a másik lány mond, és nem szólhatnék (hogy legalább ne hangoztassa már a hülyeségeit), mert szegény kicsinált havernek milyen rosszul esne. De ha még otthon a párom így védené, hát nem tudom. Egy alapos beszélgetés rátok fér, hogy ő mégis milyen kapcsolatról álmodozik, milyen feleségről. Ha komolyan ezt a kategóriát tartja "álomfeleségnek", akkor nem illetek össze, ha csak kikapcsolt az agya a spárgánál, akkor meg magyarázd el neki, hogy ez a haverok között oké, de ne veled beszélje meg, hogy valaki más milyen jó csaj.
2019. jún. 5. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!