Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom valaki mást istenít, ráadásul olyat, aki a teljes ellentétem?

Figyelt kérdés

Van az egyik haverjának egy új barátnője, aki már pár baráti összejövetelen ott volt. Nagyon adja a kis kedves, szelíd lányt. Előadott olyanokat, hogy ő lány létére csak érzelmi döntésekre képes, ezért nem megy sose szavazni, és nem próbál komoly pozíciókba kerülni. Imádja a házimunkát, szeret benne jó lenni, és nagyon szereti, ha kihozza a férfiból a vad, irányító jellemet és szégyellné, ha magasabb lenne a fizetése, mint a párjának. Sokat nyújt, mutogatta magát mindenféle kitekert pózban nevetgélve, spárgázott, pucsított...stb.

Tegnap a páromnak kettesben azt mondtam, hogy nekem elég érdekes ez a csaj, mire ő leoltott, hogy pedig atomnőies, és a legtöbb férfi gondolkodás nélkül feleségül venné, és ha bármi bajom van vele, leszek szíves a szemébe mondani. Meg, hogy a haverját sok nő kicsinálta már, de amióta ezzel a leánnyal van, nagyon vidám, szóval ne szóljak rá egy rossz szót sem.

2019. jún. 4. 16:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez valami nagyon fogyatékos nő lehet. Én se kedvelném
2019. jún. 4. 16:32
 12/24 A kérdező kommentje:
Tényleg az, és még büszke is rá.
2019. jún. 4. 16:33
 13/24 anonim ***** válasza:
34%
Erőltetett kamu.
2019. jún. 4. 16:33
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen válaszokat vártál? :D Ha ez létezne és neked lenne eszed, lepattintottad volna a p*csába. Mit kell ezen pörögni?
2019. jún. 4. 16:34
 15/24 anonim ***** válasza:
16%
Elég feminin csaj, annyiban bukik a története, hogy ezt nem szokás hangoztatni, az nem feminin :D bár örülök hogy tisztában van az értékeivel. Ki ne örülne egy olyan lánynak aki mellett maximálisan ferfiasabbnak, erősebbnek, dominansabbnak erezheti magát az ember? Ez fordítva is így van.
2019. jún. 4. 16:43
 16/24 anonim ***** válasza:
62%
"annyiban bukik a története, hogy ezt nem szokás hangoztatni, az nem feminin" Ennyi, másrészt nemrég bukott ki egy válaszoló a csernobilos sorozatos kérdések alatt a tudós nő karakterére, nekem nagyon kilóg a lóláb.
2019. jún. 4. 16:46
 17/24 anonim ***** válasza:
75%

#12, az úgy szokott lenni.

Szerintem nagyon nem neked való az a társaság,ne vesztegess időt velük

2019. jún. 4. 16:46
 18/24 lilla64 ***** válasza:
47%
Elég bunkó és tapintatlan a párod,ha előtted dicsér agyon egy másik lányt.Én elküldeném hozzá,hogy vegye feleségül,ha már minden férfi gondolkodás nélkül megtenné.
2019. jún. 4. 16:48
 19/24 A kérdező kommentje:

Nem kamu, sajnos létezik ilyen. De ha jobb a lelketeknek, akkor higgyétek kamunak, nem zavar.

Nem láttam a másik csernobilos kérdést, de sejtem, hogy nem csak a kiscsaj tépi rá a száját, hanem akad az interneten még hiszti ezzel kapcsolatban.

2019. jún. 4. 16:52
 20/24 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon szomorú, hogy ilyen gondolkodású nő létezik és a pasik őt dicsőitik.

Nekem is nagyon rosszul esett volna, ha a párom igy leolt. Nyilván nem egyezhet mindenben a véleményünk, de ha engem elkussoltat és másik lányt igy véd, akkor nem sokáig lenne a párom. Elküldeném hozzá :) Tök komolyan.

2019. jún. 4. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!