Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom valaki mást istenít, ráadásul olyat, aki a teljes ellentétem?
Van az egyik haverjának egy új barátnője, aki már pár baráti összejövetelen ott volt. Nagyon adja a kis kedves, szelíd lányt. Előadott olyanokat, hogy ő lány létére csak érzelmi döntésekre képes, ezért nem megy sose szavazni, és nem próbál komoly pozíciókba kerülni. Imádja a házimunkát, szeret benne jó lenni, és nagyon szereti, ha kihozza a férfiból a vad, irányító jellemet és szégyellné, ha magasabb lenne a fizetése, mint a párjának. Sokat nyújt, mutogatta magát mindenféle kitekert pózban nevetgélve, spárgázott, pucsított...stb.
Tegnap a páromnak kettesben azt mondtam, hogy nekem elég érdekes ez a csaj, mire ő leoltott, hogy pedig atomnőies, és a legtöbb férfi gondolkodás nélkül feleségül venné, és ha bármi bajom van vele, leszek szíves a szemébe mondani. Meg, hogy a haverját sok nő kicsinálta már, de amióta ezzel a leánnyal van, nagyon vidám, szóval ne szóljak rá egy rossz szót sem.
#12, az úgy szokott lenni.
Szerintem nagyon nem neked való az a társaság,ne vesztegess időt velük
Nem kamu, sajnos létezik ilyen. De ha jobb a lelketeknek, akkor higgyétek kamunak, nem zavar.
Nem láttam a másik csernobilos kérdést, de sejtem, hogy nem csak a kiscsaj tépi rá a száját, hanem akad az interneten még hiszti ezzel kapcsolatban.
Nagyon szomorú, hogy ilyen gondolkodású nő létezik és a pasik őt dicsőitik.
Nekem is nagyon rosszul esett volna, ha a párom igy leolt. Nyilván nem egyezhet mindenben a véleményünk, de ha engem elkussoltat és másik lányt igy véd, akkor nem sokáig lenne a párom. Elküldeném hozzá :) Tök komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!