Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akihez legjobban vonzódok őt utálom a legjobban és ráadásul tiltott gyümölcs is. Hogyan tovább? Voltatok már így?
Közel 10 éve vagyok együtt a párommal.
Az ő unokatestvéréről van szó. Undorodom tőle, ahogy a nőkkel viselkedik egy beképzelt b*nkó igazából, személyesen velem nem volt szemét soha.
De évek óta, ha meg látom vagy felhív minden túlzás nélkül még a térdem is elgyengül :( egy időre múlik az érzés utána rám tör megint és szenvedek tőle.
Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tettetek? És én mitévő legyek?
"Undorodom tőle, ahogy a nőkkel viselkedik egy beképzelt b*nkó igazából"
És te ezért az emberért kockáztatnád a kapcsolatod? Grat!
Nem kockáztatnám a kapcsolatomat pláne, hogy a páromnak két fontos ember van az életébe én meg ő.
Ti még sosem vonzódtatok olyanhoz akihez nem szabadna vagy esetleg olyanhoz akiről egyébként rossz véleménnyel vagytok?
"Szerintem kamu. Ilyen hulye no nics a vilagon."
A legtöbb nő ilyen... Tisztelet a kivételnek
Na igen.
Azért valljuk be, ezen az oldalon nem mindegy, hogy hogyan teszi fel az ember a kérdést.
Meg lovagoljátok, ami igazából nem is olyan lényeges azért írtam le, hogy épp ezért nem akarnék kapcsolatot soha ettől a férfitól.
Ha nem akarnal kapcsolatot vele > mitol van a beremeges akkor ????
Mi az amitol felizgat ???
KEdves kerdezö, kerdesedböl szamomra nem az tünik ki, hogy kockaztatni szeretned a kapcsolatodat. Hanem az, hogy ketsegbe ejt, hogy megmagyarazhatatlan vonzalmat erzel olyan ember irant, akit amugy visszataszitonak kellene tartanod.
Amit forditott esetben megfigyeltem (igen, en vagyok az a bunko, aki elvezi a nök rajongasat), hogy leginkabb olyan lanyokban fordul elö ilyen helyzetben, akiknek egyreszt alabb hagyott a kapcsolatukban a szenvedely, masreszt megtestesitem azokat a szemelyisegbeli tulajdonsagokat, amiket nem is elsösorban parjukban hianyolnak, de ök nem merik kielni, pedig melyen bennük lapul. Nyilvan nem tudhatom, milyen "bunkosagrol" van szo, de lehet a hatarozottsag, a magabiztossag es az, hogy következmenyektöl valo tartas nelkül kimondja a velemenyet. Lehetseges, hogy ezek olyan dolgok, amikre te magad vagynal, de valami oknal fogva nem tudod/mered megtenni?
Ami szomoru:
Valaki feltesz egy olyan kerdest, ami nem felel meg az ertekrendednek? KAAMUUUU!
Valaki olyat valaszol, ertelmesen megfogalmazva, ami különbözik a moralis allaspontodtol? NEM HASZNOS!!!
*Az ilyeneknek köszönöm, hogy meg egy anonym forumban is gatoljak/büntetik a szabad velemeny megosztasat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!