Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akihez legjobban vonzódok őt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akihez legjobban vonzódok őt utálom a legjobban és ráadásul tiltott gyümölcs is. Hogyan tovább? Voltatok már így?

Figyelt kérdés

Közel 10 éve vagyok együtt a párommal.

Az ő unokatestvéréről van szó. Undorodom tőle, ahogy a nőkkel viselkedik egy beképzelt b*nkó igazából, személyesen velem nem volt szemét soha.

De évek óta, ha meg látom vagy felhív minden túlzás nélkül még a térdem is elgyengül :( egy időre múlik az érzés utána rám tör megint és szenvedek tőle.

Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tettetek? És én mitévő legyek?

2018. ápr. 11. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%

#10 „Valaki feltesz egy olyan kerdest, ami nem felel meg az ertekrendednek? KAAMUUUU!

Valaki olyat valaszol, ertelmesen megfogalmazva, ami különbözik a moralis allaspontodtol? NEM HASZNOS!!!

*Az ilyeneknek köszönöm, hogy meg egy anonym forumban is gatoljak/büntetik a szabad velemeny megosztasat!”

Nem gátol senki sem, hogy leírd a véleményedet. Pláne nem büntetnek érte. Pont azért jó ez az oldal, mert attól, hogy te egy erkölcsi nulla vagy, és a tisztelet legapróbb jele sincs benned a „szeretett” menyasszonyod felé, még te is nyugodtan leírhatod a véleményedet.

Jellemző az olyan nárcisztikus emberre, mint te, hogy a kritikát egyáltalán nem bírod, és ezért zavar, ha valaki egy hozzád hasonló embert is elítél.

De ettől még joga, lehetősége van mindenkinek, aki ide regisztrálja magát, hogy kinyilváníthassa a véleményét.

SENKI SEM KÖTELEZ RÁ, HOGY KOMMENTELJ AZ OLDALON. NEM KÉNYSZERÍTENEK, HOGY ITT LEGYÉL.

Másokat is szavaznak le, másokat is érnek kritikai megnyilvánulások, és mi/ők mégis el tudjuk fogadni, hogy önként vállaltuk ezt azzal, hogy hozzászólást írtunk.

És hogy miért írtam ezt le? Mert nevetséges az állandó panaszkodásod, hogy téged milyen kritika, bántalom ér itt. Azzal, hogy ilyen megosztó, és morálisan elítélendő dolgokat írsz, vállalod, hogy megítéljenek.

2018. ápr. 11. 16:14
 12/16 A kérdező kommentje:

Kavalier többi válaszát nem ismerem, de amit most itt nekem válaszolt azt szinte teli találatnak tartom.

Lehet azért vonz, mert én nem merek így élni, ennyire elhinni magamról, hogy "bármit" megtehetek amit csak szeretnék anélkül, hogy érdekelne mások véleménye? Nem tudom igazából, erre így sose gondoltam.

Az biztos, hogy egyáltalán nem szeretném, ha a párom olyan lenne, mint ő.

Eddig azt hittem a vonzalmam csupán testi... Most igazán elgondolkodtatott ez a válasz.

2018. ápr. 11. 16:57
 13/16 A kérdező kommentje:
És az is igaz, hogy inkább kétségbeejt a dolog, hogy vonzódok egy olyan ember után akit sose kaphatok meg, de évek óta nem múlik magától...
2018. ápr. 11. 16:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezö, nagyon örülök, hogy tudtam olyan valaszt adni, ami segit mas szemszögböl is ratekintened a helyzetre.

*Valoban nem gatol meg senki abban, hogy ideirok es nem is fogja kedvemet szegni egy ket irigy gyöker vagy szük lataskörü igazsagbajnok. De olykor szivesen latnam objektiven, hogy egyes valaszaim valoban megertek az erre szant idömet.

Masokat viszont lehet ez a legkör annyira frusztral, hogy inkabb hagyjak annyiban es vegül csak egy homogen egyveleget lehet majd olvasni, miszerint csak jo es rossz letezik es az adott kerdes feltevöje peldaul csakis egy hütlen ribizli lehet, aki nem erdemel tarsat, nem pedig egy sajat szemelyisegjegyeit kibontakozni vagyo lany, aki felreertelmezi vonzodasat.

2018. ápr. 11. 18:22
 15/16 A kérdező kommentje:

Szerintem sem minden fekete és fehér, jó vagy rossz, ahogy írod.

Ez az oldal éppen erre van, hogy aki kérdez az más szemszögből is lássa a dolgokat. Senki nem kíváncsi olyan teljesen haszontalan válaszra, mint "minden nő ilyen" stb...

Legalább valaki próbált a kérdésre fél percet szánni, hogy átgondolja nem csak ide bökni valamit amivel semmire se mentem.

2018. ápr. 11. 19:26
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
Még sosem voltam így, elképzelhetetlen a szituáció számomra. Próbálom beleélni magam a szituációba, de egyszerűen nem megy. Mert, ha egyszer valakitől undorodom, akkor attól nem tudok elgyengülni, max. hányni. Bár a hányástól el tudok gyengülni, ha túl sokáig tart, szóval...
2018. ápr. 11. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!