Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitört a femcel forradalom? Avagy fellázadtak a női incelek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Olvassátok a kommenteket egyre durvább. Szerintem félelmetes.
Mit szóltok ehhez incelek? Szövetségest, vagy riválist láttok bennük?
"a rossz tapasztalataid kivetíted mindenkire"
Ez esetemben értelmezhetetlen. Nem arról van szó ugyanis, hogy x "db" férfi átvert pl., és ebből kiindulva úgy gondolom, mind át fog. Van ilyen nő, akinél ez a helyzet, tény. Nekem azonban nincs mit "kivetíteni". Az, hogy a pocsék minőségű kínálatra nulla a kereslet, nem kivetítés, hanem mindennapos tapasztalat. Ha ez nem lenne igaz, én sem lógnék itt ennyit nyígó femcelként, hanem kb. rojtosra dugatnám magam a f*szimmal, és vigyorognék elégedetten a világra. De ekkora mákjuk csak a jó nőknek van.
Akkor még 1×: NEM‼️ arról van szó, hogy x db pasi...
Persze, van rá igény, csak nem ilyen nővel. Ne tagadjuk már a tényt: f•stalicska nőt senki nem akar.
(Képet magamról pedig nyilván nem küldök senkinek vagy töltök fel sehová, ennél azért több eszem van, még ha nem is én vagyok a legélesebb kés a fiókban.)
Vagy közülük pl. "Yu Rim": [link]
Az is elég "jól" néz ki ezzel a piszkafa testtel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!