Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy a feminista forradalomból és az emancipációból a lányoknak lett csak hasznuk és a fiúk húzták a rövidebbet?
úgy értem a lányok megmaradtak ugyanolyannak mint régen csak van már szavazati joguk, dolgozhatnak, parlamentben csücsülhetnek.
de kezdeményezni még mindig nem mernek mert az a "férfiak dolga".
csak én látom a kettős mércét? csak engem zavar ez?
ha már emancipálódunk az minden fronton legyen, ne csak azokon, amikből csak a lányok látnak előnyt... nem?
teljesen egyetértek mindkettőtökkel.
de ha már így élünk, akkor miért csak a hátrányt kell nekünk, férfiaknak, látnunk belőle?
'Mert amikor hülye vagy furcsa dolgokról kérdezel,
hogy vajon mindent megkapsz e tőlem? Legyél feminista felőlem,
de a helyedben örülnék hogy lyuk van a seggemen és szelel'
szerintem meg a férfiak bekaphatják..
a nő dolgozzon (persze kevesebb pénzért,mint egy férfi)
a nő mosson,főzzön,takarítson és mellette még gyereket is neveljen :)
"de kezdeményezni még mindig nem mernek mert az a "férfiak dolga" " na nem azért..de már ez sem így van...
jaaaaaa, hogy az emancipációból csak a kellemes dolgokat és jogokat vesszük át?
jaaaa, hogy a kellemetlen dolgoknál és kötelességeknél azt mondjuk "kis törékeny lánykák" vagyunk?
elég a dumából tessék közösen viselni a terheket is, ha már kivívtátok magatoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!