Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? PAsik, mit vártok el tőlünk, nőktől? (nem feminista meg hímgyűlölőnek szánom a kérdést, mert a nők sem jobbak. )
Egyszerűen elegem van az általános pasinézetből ( nem mintha a nők jobbak lennének.) Én valahogy így látom:
Legyen okos, de csak annyira, hogy ne legyen nagyon égő, ha megszólal.
Legyen független, de közben esendő kismadár is.
Legyen őszinte, de csak akkor, ha titeket dicsér, különben megbántódtok.
Legyen művelt, de lehetőleg annyira ne, mert ha mondjuk sokat tanul, akkor biztos ambiciózus antinő.
És persze legyen tökéletes alakja, gyönyörű arca és szexre bármikor kapható legyen, legyen hűséges és blabla.
Egyszerűen elegem van az általános pasinézetből ( nem mintha a nők jobbak lennének.) Én valahogy így látom:
Legyen okos, de csak annyira, hogy ne legyen nagyon égő, ha megszólal.
Legyen független, de közben esendő kismadár is.
Legyen őszinte, de csak akkor, ha titeket dicsér, különben megbántódtok.
Legyen művelt, de lehetőleg annyira ne, mert ha mondjuk sokat tanul, akkor biztos ambiciózus antinő.
Ilyen nő, amiben ez mind megvan, NEM LÉZEZIK!
Legyen Őszinte,Legyen alapvető esze. és nézzen ki Legaláb Közepesen.
Én beérném ezzel is. előző előző voltam
De neked amúgy mi lenne az "általános pasinézet" ?
Mellesleg szerintem szép ez ami nemked tetszik egy pasiban és igazad is van de az összespont belesűrítve egy pasiba az nagyon ritke vagy lehetetlen. Én szoktam gondolkozni is azokon a kijelentéseken, hogy "nekem mindig igazam van", és ha mondjuk megkérdezi egy srácnak a barátnőjem hogy kövér-e és azt mondja, hogy "hisz neked mindig igazad van" akkor meg vérigsértődik. Persze ez most csak egy vicces feltevés volt, semmiképpen sem komoly. Nekme is van barátnőm és én maximálisan érzem, hogy hűséges vagyok, mindig érdekel, hogy mi van vele, nem hozom kínos helyzetbe a lexikális tudásom hiányával,mert nem is lenne lehetséges, az ő döntései a fontosak számomra, ha közös témáról van szó,de ha nem még néha akkoris és egykis kényesztetés mindig van mikor együtt vagyunk. Ha még nem így van, én kívanom, hogy megtaláld azt aki neked a tökéletes, vagy ha nem 100%ra az de legközelebb áll hozzá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!