Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitört a femcel forradalom? Avagy fellázadtak a női incelek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Olvassátok a kommenteket egyre durvább. Szerintem félelmetes.
Mit szóltok ehhez incelek? Szövetségest, vagy riválist láttok bennük?
5, te már csak tudod, hisz nyilván láttál engem, és azt is, hogy hogy viszonyulnak hozzám a férfiak, amikor meglátnak. Ja, nem. De azért jólesett a szokásos pszicho-bullshitet elsütni.
7, te meg az itt kapott üzeneteimet láttad. A vén f*szoktól (60 éves!), a perverzektől, meg azoktól, akik kizárólag annak apropóján próbálkoznak be, hogy olvasták, a kutyának sem kellek, mert ronda vagyok, ergo arra játszanak, hogy az összes többi nővel ellentétben én majd biztos nem utasítom el őket, nem tehetem meg, sőt, kezet kell csókolnom és a feneküket fényesre kell nyalnom, mert végre valaki lealacsonyodott hozzám. Melyiknek is kellene jobban örvendenem? Komoly dilemma!
Nem tudom miről beszélsz kérdező.
Itt csak incelek vannak.
Ha nem tűnik fel, a legjobb indulattal próbálok rámutatni, hogy te most a traumád vetíted ki random emberekre, és a vita így két síkon folyik.
Az egyik sík: az adott nő túlsúlyos-e. Egyértelműen igen.
A másik sík: értéktelen-e a csúnya ember és értékes-e a szép. Szerintem attól függ melyikről mennyit tehet, mi nem veleszületett és min mennyire tud változtatni.
Ez két külön dolog, de ha egybe akarod hozni, a túlsúly ellen lehet tenni, ha csak nem beteg és valószínűleg nem beteg, ahogy a legtöbb kövér nem beteg, csak jó takaró, úgy a túlsúlyon lehet változtatni.
Amiről te beszélsz, hogy értéktelen-e valaki mert a sors úgy elbánt a külsejével, amin sehogy sem lehet változtatni. Nem. Ebben teljesen igazad van. De te most rossz embereken vezeted le a sérelmed - a jogos sérelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!