Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vaktozott meg ennyire a vilag 1-2 evtized alatt, h egy tulsulyos no facebook kepe ala is erkezik 150 like es 10 probalkozo pasi, mig egy atlag ferfi a kutyat erdekli, ha nem jokepu vagy tehetős?
77, itt egy-két nem teljesen 100-as fazon írt már, és ez minden. Az esetek ~90%-ában levegő vagyok, láthatatlan, senki nem próbál még csak szemkontaktust sem felvenni velem. A maradék részben kapom a lesajnáló, fanyalgó arckifejezéseket meg a beszólásokat az ocsmányságom miatt. Ennyi.
Itt felettem meg pl. ez a nagyon okos (valójában csak genetikailottó-nyertes) nő 7 éve él szuperboldog párkapcsolatban a kívül-belül 10/10-es pasijával. Úgy könnyű...
Kérdező, te meg menj a fenébe.
:D Köszönöm. Én csak azért mutattam a képet, hogy kontrasztot állítsak a nézőpontok közé, hogy ha lány túlsúlyos, akkor oké, lesz bőven próbálkozója (láthatjuk, hogy megosztó, de sokaknak tetszik), ha a pasi átlagos, akkor a nők 99%-a levegőnek nézi, mint párjelöltet.
"Nem írtam, hogy a sokszorosát érem a lánynak, egyszerűen hazudsz. Annyit mondtam, hogy alak szempontjából köröket verek rá. Ami igaz."
erre:
"
Amit írtál, az pontosan ezt jelenti. Magadat tartod többre mindenkinél, mert szebb arccal születtél. "
Bolond pitsa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!