Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vaktozott meg ennyire a vilag 1-2 evtized alatt, h egy tulsulyos no facebook kepe ala is erkezik 150 like es 10 probalkozo pasi, mig egy atlag ferfi a kutyat erdekli, ha nem jokepu vagy tehetős?
Bárki ezt mondaná, tehát igaz. :) Megszoktad, hogy a fiúk veled kedvesek, én meg csak azt érdemlem, hogy tönkretegyétek mindenem. Mert jó együtt röhögni a helyes fiúkkal, meg a csini csajszikkal rajtunk. Jól néz ki = jó ember. Csúnya = mocskos kis szemét, Taigetoszra vele. Annyira beleszoktál ebbe, hogy képtelen vagy másként nézni egy emberre. Szép órája, csinos kabátja vagy cipője van? Akkor csak jó lehet! Biztos többet ér nálam. Leköröz, ahogy ti mondjátok. Ennyi. Semmi nem számít, amit tettem életemben jót, mert csúnya az arcom. Neked mindenki mindent elnéz, mert jól nézel ki. Jó lehet szerelmesnek lenni saját magadba. Nehéz elképzelni, én mindig az ellenkezőjét éltem át. Hála nektek. Amikor az egyikőtök kirakott egy képet rólam az osztálycsoportba, senkinek nem jutott eszébe, hogy ez nincs rendben. A tanárok is kussoltak. A lany szép, a barátja is helyes, akkor biztos igazul van, nem?
Én meg nem vagyok szép, biztos megérdemlem. Így megy ez. Nem baj. Mindig is ilyen volt a korlátolt világképetek. Soha nem vállaltatok felelősseget a kimondott szavakért és nem is volt rá szükség. Automatikusan nektek adtak igazat. Ez a világ. Az vagy, amit látnak belőled. Ha az esztétikus, állatot is kínozhatsz, úgyis elnézik neked. Mert szép vagy, tehát értékes. Belém barhogy rúgsz, senki nem segít, mert megérdemlem. Mert csúnya vagyok. És meg kéne halnom. Ezt is hányszor elmondtátok, az elejétől számolnom kellett volna. De nekem is van egy előnyöm. Én tudok változni. Nektek ez nehezebb ügy, mert egész életetekben babusgattak titeket, csak szépet és jót hallottatok magatokról. Képtelenek vagytok elhinni, hogy bármit változtatni kéne. Ez a gyengeségetek, tökéletesnek képzelitek magatokat. De egyszer ez vissza fog ütni. Akkor már késő lesz.
Wow mennyire megszaladt ez a kérdés, amikor nem ér ennyit.
Klasszikust idézve "boldog karácsonyt!"
74, hagyd... ezek a gyönyörűségek sosem fogják belátni, amikre rámutattál. Fogalmuk sincs, milyen borzalmas helyzetben van egy bármilyen okból előnytelen külsejű nő. Én 170 cm vagyok, 48 kg, nincs mellem, sem fenekem, sem combom, egyáltalán semmi izom ("hús") és zsír nincs rajtam, csak a csont és a (mostanra, lassan a 30-at töltve már elég rendesen aszott) bőr, az arcom pedig nettó hányinger. Gyerekkorom óta kapom az ívet, és van részem hátrányos megkülönböztetésben. A férfiak jó magasról tesznek rám, levegőnek néznek, rosszabb esetben rommá aláznak az ocsmányságom miatt. Egyedül, b*szatlanul senyvedek, eltelt a fiatalságom nyomorult apácaként. De persze nem csak a párkapcsolatosdi területén érnek a külsőm okán hátrányok.
Mindezt az ilyen csini p*ncikák soha nem fogják átérezni, a leghalványabb fogalmuk sem lehet róla. Ők mindenhol, mindenki számára jók, kedvesek, értékesek, a férfiak pedig még a sz*rukat is megennék, annyira imádják őket, odáig vannak, megzavarodnak értük. Ilyen pozícióból könnyű nagy mellénnyel osztani a (nem létező) észt, tolni a sok "okosságot" ezerrel. Bárcsak egyszer, akár egyetlen napra a mi cipőnkben kellene járniuk! Jó eséllyel azonnal visszavennének...
76
Volt vagy jelenleg van, hogy pasi rad nez az utcan, valahol kezdemenyez, vagy rad ir ilyen-olyan helyen?
"ezek a gyönyörűségek sosem fogják belátni, amikre rámutattál."
Nem mutatott rá semmire. Csak vergődte itt a szövegeit, amik valójában a s.eggarcú osztálytársainak szólnak, de az egészen biztos, hogy nem nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!