Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vaktozott meg ennyire a vilag 1-2 evtized alatt, h egy tulsulyos no facebook kepe ala is erkezik 150 like es 10 probalkozo pasi, mig egy atlag ferfi a kutyat erdekli, ha nem jokepu vagy tehetős?
Ez a nő még olyan arányosan túlsúlyos. Simán el tudom képzelni, hogy sok férfi számára vonzó - formásak a mellei, van dereka, csípője, nem ilyen nagyon szétfolyós / zsírdisznó típus. Látszik, hogy ad magára.
Ja és azért a Facebookon sok pasas mindenkit belájkol, akinek nagy valószínűséggel 2-essel kezdődik a személyiszáma, mert hátha belemárthatja a túrós f...át. Ha kevesebb ennyire szexmániás férfi lenne, nem lenne ökölharc kevésbé szép vagy kedves személyiségű nőknél. Ja, és nem biztos, hogy az összes hozzászlás férfitól van, sok nőnek a barátai, anyukája nyomatják a "de csincsi vagy, cicu" kommenteket.
És a normális, nem gazdag, nem jóképű férfinek is simán van esélye párkapcsolatra, ha tudja, hol keresgéljen, és van elég jó személyisége hozzá.
45: ezzel nem értek egyet. Nem biztos, hogy egészségtelen az, aki van egy kis túlsúly. A legjobb az, amikor olyan emberek beszélnek az egészségről, akiken csak a vékony testük egészséges, mert amellett cigiznek, heti szinten többször legurítanak egy csomó alkoholt, és ugyanúgy kiköpik a belüket, ha fel kell menniük 4 emeletet. Van az a túlsúly, ami már biztosan nem egészséges, ennyi még sztem nem az a szint.
És igenis, azt én magára adásnak veszem, hogy ízlésesen színösszeállításban, viszonylag előnyös ruhát vesz fel vki (a csípőövet hanyagolnám, de az az egyetlen a szettben), ízlésesen kombinálja vele a kiegészítőket, szép fényű a bőre.
Sárdobáló itt konkrétan csak kettő volt.
Ezek:
""Moslékos vödörrel is lehet tüzet oltani"
Z. István. A nagypapám."
"Igen, de az a 10 próbálkozó mind bálnavadász vagy nyomorék."
Az, hogy valaki szerint igenis túlsúlyos, nem sárdobálás.
"A legjobb az, amikor olyan emberek beszélnek az egészségről, akiken csak a vékony testük egészséges, mert amellett cigiznek, heti szinten többször legurítanak egy csomó alkoholt, és ugyanúgy kiköpik a belüket, ha fel kell menniük 4 emeletet."
Itt, a kérdés alatt tudommal egyedül én beszéltem egészségről.
Heti 5x edzem, nem dohányzom, még évi 1x SEM iszom alkoholt, normálisan étkezem, és nemhogy 4, de még 10 emeletet is simán megyek pihenő nélkül, abból 5-öt futva. Szóval bocs, de azt beszélek az egészségről személy szerint én, amit akarok. A többi válaszoló nevében nem tudok nyilatkozni, csak a saját gépem mögött tudom pontosan, hogy ki ül.
Szerintem akin fiatalon ennyi felesleg van, az már marhára nem egészséges kategória, és ebben az égvilágon semmi sárdobálás és rosszindulat nincs, nem azért szólom le, mert olyan növésű, amilyen (vagy bármi egyéb, amiről nem lehet), ez egy változtatható dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!