Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lettek a férfiaknak ilyen nagy igényeik? Nem félnek
hogy egyedül maradnak?
Figyelt kérdés
Sok férfi ismerősömmel beszélgettem, látom is magam körül a tendenciákat. (A férfi ismerőseim 38-45 év közöttiek. Jellemzően, de nem csak diplomások, jó keresettel, egzisztenciával. Bp.) A nő legyen (nagyon) max. 35 éves, magas, vékony, hosszú hajú, formás, diplomás, keressen jól, legyen jó munkája, de azért ne legyen fáradt, legyen jókedvű, bájos, sportoljon, olvasson, tanuljon stb.
Nem irreális elvárások ezek? Nem félnek hogy a nagy válogatás vége a nagy KOPP lesz? Miért nem lehet egy kicsit életszerűbb feltételeket támasztani?
Kérdező. Én írtam le, hogy azért 25 évesen majd mindenki vonzó, mint 36 évesen. Mondom ezt férfiként, emlékszem hogy néztek rám a nők 25 évesen, nagyon sokan rám mosolyogtak, Most 35 vagyok, szóval szinte annyi mint te, de egy kezemen meg tudom számolni h az éven hány nő mosolygott rám az éven. Ez persze nőknél még mindig jobb arány, vagyis jobb arányuk van ennyi évesen is, mint a férfiaknak, de nekik is exponenciálisan csökkennek az évek során az udvarlóik sajnos. Csak a gyks 40 éves nők hiszik, hogy ők ennyi évesen is jobban néznek ki, mint 20 évesen voltak (hacsak nem bálnák voltak akkor s most gazellává fogytak, de amúgy nem jellemző ez).
2020. dec. 21. 16:58
62/75 anonim válasza:
61.
Akkor azt kepzeld ha soha nem mosolyognak a nok xd
Legalabb ebben volt reszed.
2020. dec. 21. 17:00
63/75 anonim válasza:
Persze ha az út szélén füttyügő 55 éves alkoholista Feri bókja a mérvadó, akkor oké. ÉS az sem mérvadó ha a 25 éves Pistike meghúzná a 40 éves milfet, mert az 99%-h annyi is lesz.
2020. dec. 21. 17:01
64/75 anonim válasza:
Hogy? Régen egyetemista voltam, azok nem téveszmék voltak. Rengeteg nőnek bejöttem, le is szólítottak, Volt vagy 20 égyéjszakás kalandom meg vagy 3 randes az 5 év alatt. De olyan 34 évesen vettem észre h nem úgy néznek rám, mint annó.
2020. dec. 21. 17:03
65/75 A kérdező kommentje:
Én felfogom, hogy egy 36 éves nő nem úgy néz ki, mint egy 22 éves. Kár ezt vitatni, biztosan vannak kivételek, mondjuk most hirtelen egy sem jut eszembe.
2020. dec. 21. 17:07
66/75 anonim válasza:
64
Nem kell menozni...
2020. dec. 21. 17:07
67/75 anonim válasza:
Senki sem menőzik. Ez volt.
2020. dec. 21. 17:22
68/75 anonim válasza:
Én például mindig azt néztem hogy ne legyen kövér de nagy melle legyen . A fizetés nem számít azt a nők nezik.
2020. dec. 21. 17:52
69/75 VincentLaw válasza:
Nálam is csak az a lényeg, hogy viszonylag átlagos arca legyen, és vékony. Aztán ha valakivel beszélgetünk arról, hogy mióta vagyok egyedül, csak néznek, hogy már olyan régóta, és akkor szoktak elhangozni ezek a közhelyek, hogy "biztos nagyok az igényeim". Hát nem tudom, szerintem nem túl nagyok, de mondjuk a mércét nagyon belőni sem lehet, mert a semmiből elég nehéz megmondani, hogy most nagyok e az igényeim, vagy se :D
2020. dec. 21. 18:00
70/75 peca1000 válasza:
Figyi kérdező.
Kérdezz rá az ilyen igényű palira, hogy bár tudod, hogy jó pár feltételnek nem felelsz meg, de esetleg így is bejössz e nekik?
Be fogsz.
Én is rákérdeztem anno a nagyigényű nőknél, hogy mennyire kell komolyan venni az elvárásait?
Simán engedett akár a feléből is, akinek nem volt már jó ideje pasija.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!