Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor lettek a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lettek a férfiaknak ilyen nagy igényeik? Nem félnek hogy egyedül maradnak?

Figyelt kérdés

Sok férfi ismerősömmel beszélgettem, látom is magam körül a tendenciákat. (A férfi ismerőseim 38-45 év közöttiek. Jellemzően, de nem csak diplomások, jó keresettel, egzisztenciával. Bp.) A nő legyen (nagyon) max. 35 éves, magas, vékony, hosszú hajú, formás, diplomás, keressen jól, legyen jó munkája, de azért ne legyen fáradt, legyen jókedvű, bájos, sportoljon, olvasson, tanuljon stb.

Nem irreális elvárások ezek? Nem félnek hogy a nagy válogatás vége a nagy KOPP lesz? Miért nem lehet egy kicsit életszerűbb feltételeket támasztani?

2020. dec. 21. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 A kérdező kommentje:
Én nem tudom megismerni, kiismerni a férfiakat. Nekem ők ufók és ezt nem kritikaként írom! Nem tudom mi és miért számít nekik, mit keresnek stb. És sehol, senkivel nem lehet erről őszintén beszélni, mert csak megy a "mindenkire vár valaki" meg a "belső szépség" bullshit.
2020. dec. 21. 13:03
 32/75 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ezek az igények még hangsúlyosabban meg vannak a nőknél. Egy 38 éves családra vágyó nő Tinderen azért épített le nagyon durván, mert az egyetemen bölcsészként végeztem. De akadtak olyanok is akik szerint 176 cm-el alacsony vagyok, vagy nem tetszett nekik az átlagos munkahelyem, vagy az, hogy van jogsim de autót csak jövőre tervezek venni. Szóval ezek a problémák megvannak a nőknél és a férfiaknál is.40f
2020. dec. 21. 13:04
 33/75 A kérdező kommentje:
30, nem kezdeményeztem, ha ez a kérdés. De vagyok annyira kedves és beszélek annyit a szingliségről, hogy egyértelmű legyen, hogy ha elhívnak sétálni, azonnal igent mondok. De úgy érzem, hogy nekik én női haver vagyok, nem nő. A nő a fiatal Insta-cicalány meg a 20-as éveiben járó cserfes egyetemista.
2020. dec. 21. 13:05
 34/75 anonim ***** válasza:
54%

"Nekem ők ufók és ezt nem kritikaként írom!"

Kezdj el nőkkel ismerkedni!

2020. dec. 21. 13:06
 35/75 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, nem jött be.
2020. dec. 21. 13:06
 36/75 anonim ***** válasza:
72%
Ahhh, így tényleg nehéz, már a nőknek sem kellesz... :)
2020. dec. 21. 13:07
 37/75 A kérdező kommentje:
Nem tetszenek a nők, úgyhogy nem bánom.
2020. dec. 21. 13:09
 38/75 anonim ***** válasza:
100%

Manapság már a szingli 30-asok és 40-esek is ismerkednek Tinderen.

Csinálsz egy profilt pár képpel, egy kis profilleírással, jobbra húzod (lájkolod) azokat, akik szimpatikusak Neked. Ha valamelyik közülük jobbra húz téged, akkor párba álltok és tud neked írni.

Ez egy sima okostelefonos alkalmazás, nem kell ettől megijedni, teljesen egyszerű kezelni.

2020. dec. 21. 13:12
 39/75 anonim ***** válasza:
Akkor a drága szeretett leendő párodnak soha nem lesz része hármasban?
2020. dec. 21. 13:13
 40/75 anonim ***** válasza:
94%
Miért baj ez neked? Társkeresőn ráírok 100 negyvenes, ötvenes nőre, jó ha 5 válaszol, azután ők is felszívódnak, mivel nekik is vannak igényeik. Diploma, lakás kevés. Mindenkinek szíves joga, hogy ki kell neki. Válogatni szabad. Panaszkodni annak nem aki 100 levélből 95-öt kiszelektál, utána a maradék ötöt is és évek óta sír, hogy ő nem kell senkinek.
2020. dec. 21. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!