Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire jó a férfiaknak egyedül vagy miért pont a férfiak inkább a szinglik?
Index nem lenni hiteles hírforràs.
Ettől függetlenül ilyenkor mindig jönnek a szàmok, hogy ugye egy pàrkapcsolathoz ugyebàr két ember kell, így egyformàn befolyàsolja a statot a két nem közt.
A tanulmànyt éppcsak àtfutottam.
Amúgy a kérdésedre kb olyan demagóg duma a vàlasz, minthogy "a nőnek akkor lesz pàrkapcsolata, amikor csak akar, a férfinak meg, ha sikerül".
Szép napot!
Én pölö azért vagyok szingli, mert éppen elég volt az embertelenül kontrollmániás anyámat elviselnem és éppen elég a munkatársaimmal vesződni.
Kell a halálnak, hogy most önállósodva a tulajdon házamban is akár a legcsekélyebb szinten is irányítva, terelve, befolyásolva legyek! A francokat!
Nem tudom, mi lesz a távoli jövőben, de nekem most minden esetre a hátam közepére nem hiányoznak a nők, meg úgy egyáltalán az emberek. Legalább a nyúlfarknyi kis szabadidőmben had csináljam azt, akkor és ahogyan, amit szeretnék. Semmi alkalmazkodás, semmi elvárás stb...
Legyünk már őszintén, mindenki vágyik egy tökéletes kapcsolatra...
Viszont a valóság az, ha veszel egy mérleget egyik oldalra a jót a másikra a rosszat teszed, akkor semmi értelme főleg úgy, hogy bizonytalan az egész főleg házasságnál.
Senki nem mondja, hogy hű de jó szingliként. Azt mondják, hogy ha hazajövök akkor nyugi van, nem ordibál velem senki nem kell olyan hülyeségekkel eltölteni az időmet/pénzemet amit utálom és nem kell félnem sem a megcsalástól, sem a válástól.
Ezt pedig már helytálló. Nem a nyomorékság van a háttérben, hanem hogy manapság a mit adsz fel a miért elég szar arány.
"Legyünk már őszintén, mindenki vágyik egy tökéletes kapcsolatra..."
Beszélj csak a magad nevében, légy szíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!