Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire jó a férfiaknak egyedül vagy miért pont a férfiak inkább a szinglik?

Figyelt kérdés
[link]
2020. szept. 22. 07:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nekem sokkal jobb egyedülállóként, mint a házasságaimban, kapcsolataimban töltött időm 70%-ában.
2020. szept. 22. 12:33
 22/29 anonim ***** válasza:
53%
Több az olyan férfi, aki például a 30as-40es éveiben a szüleivel él, és ilyen fickó egyetlen nőnek sem kell.
2020. szept. 22. 13:04
 23/29 anonim ***** válasza:
73%

20#

vette a lapot:)

A többiek?

Nő nélkül a sorokközötti olvasás azért még mehetne,nem?

2020. szept. 22. 13:34
 24/29 anonim ***** válasza:
57%

"sokan pedig már egyenesen sértésként kezelik, ha a férfiaknak is vannak elvárásai."

Kit érdekelnek ezek a nők? Én tudom amit tudok, testem 20 éve edzem rendszeresen, kinézek vhogy, pénzbe fürdök, mindenem megvan és egyre több. Kit érdekel h az éhenkórászok finnyázódnak? Akkor becsukja az ajtót kívülről, azt mehet máshogy "kuncsorogni". Nem úgy kell hozzáállni h "jajj csak gyere velem össze". Az se baj ha van, az se ha nincs, a lényeg h önmagad legyél, magadat fejleszd. Ezek oda mennek, ahol többet kapnak enni, szóval mindig van olyan ahol több a vacsora (jelenleg). Ez az egész irreleváns. Ha meg üríteni akarsz, pénzért azt is megteheted. A nők többsége másra úgysem jó, csak rosszabb, mert az észt is osztja a semmire. (tisztelet annak a pár %-nyi kivételnek)

2020. szept. 22. 14:33
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
igen, ennyire jobb a férfinak egyedül.
2020. szept. 22. 14:58
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem jó szinglinek lenni, csak egy idő után az ember totál feladja, mert nem jön össze neki, ami mindkét félen múlik, hogy miért nem.
2020. szept. 22. 18:38
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Ó te jó ég ... Ez még rosszab mint amit én hittem, hogy az emberek 70%-a van kapcsolatban. Ezzel a statisztikával 80-90+% a valós. És ezzel az a baj, hogy én is szingli vagyok és nem értem ha ennyi ember talált magának valakit akkor én miért nem tudok már évek óta :D

Felidegesítem magam ezeken.

2020. szept. 22. 23:34
 28/29 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Túl sok az elvárás mindkét oldalról.Főleg mikor kiderül,hogy a társad nagyon féltékeny típus.Nekem volt túlzottan féltékeny barátnőm és kifejezetten örültem mikor szakítottunk.Olyan nőm is volt,aki egy idő után mindig irányítani akart mindenben,közben ha én akartam volna döntést hozni valamiben,akkor sokszor megsértődött,vagy lecseszett.Szóval így átgondolva,sokszor jobb szinglinek lenni.Persze a párkapcsolatnak is van sok előnye,de csak akkor,ha az a kapcsolat tényleg erős,kiegyensúlyozott és van benne gyakran szex is.Sok párkapcsolat azért megy tönkre,mert eltávolodnak egymástól a felek,aki pedig ezt többször élte át felnőtt fiatalkorában,azt egy idő után nem nagyon fogja érdekelni a párkapcsolat egyáltalán.Egyszerűen lemond róla és előtérbe helyez más dolgokat.(Teljesen mindegy,hogy lehet jóképű mások szerint.)Nem fog tenni érte már túlzottan,hogy ismét legyen nője,mert nem hisz már egyiknek sem.Persze ez nőknél is előfordul,hogy évek óta hasonló helyzet miatt egyedülálló,mert csalódott sok férfiban.Továbbá van egy másik réteg,aki alkalmatlan a párkapcsolatra.Ott talán több férfi van,de nőben is akad bőven.
2020. szept. 26. 21:57
 29/29 anonim ***** válasza:
50%
Dehogy jó, csak a nők utasítják el őket.
2020. dec. 21. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!