Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor lettek a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lettek a férfiaknak ilyen nagy igényeik? Nem félnek hogy egyedül maradnak?

Figyelt kérdés

Sok férfi ismerősömmel beszélgettem, látom is magam körül a tendenciákat. (A férfi ismerőseim 38-45 év közöttiek. Jellemzően, de nem csak diplomások, jó keresettel, egzisztenciával. Bp.) A nő legyen (nagyon) max. 35 éves, magas, vékony, hosszú hajú, formás, diplomás, keressen jól, legyen jó munkája, de azért ne legyen fáradt, legyen jókedvű, bájos, sportoljon, olvasson, tanuljon stb.

Nem irreális elvárások ezek? Nem félnek hogy a nagy válogatás vége a nagy KOPP lesz? Miért nem lehet egy kicsit életszerűbb feltételeket támasztani?

2020. dec. 21. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
21%

"A nő legyen (nagyon) max. 35 éves, magas, vékony, hosszú hajú, formás, diplomás, keressen jól, legyen jó munkája, de azért ne legyen fáradt, legyen jókedvű, bájos, sportoljon, olvasson, tanuljon stb."

Ez alap.

2020. dec. 21. 12:14
 2/75 A kérdező kommentje:
Ok, tehát egy 36 éves, 170 centis, csak mondjuk nettó 300-at kereső nő már ki is esik a rostán, mert nem 35 éves, nem 178 centis és nem keres nettó 400-at. Szép!
2020. dec. 21. 12:15
 3/75 anonim ***** válasza:
63%
A férfiak csak itt gázak. A való életben nem ilyenek.
2020. dec. 21. 12:17
 4/75 anonim ***** válasza:
50%

hagyjuk már, férfi ismerős... ez nem jelenti azt, hogy minden férfi ilyen.

Amúgy a nőknek sem valami alacsonyak az igényeik...

5/75 anonim ***** válasza:
82%
Sok ilyen ismerősöm már 50 körül otthon egyedül szokott vacsizni az üres házban, este pedig megy a magányos recsi.
 6/75 anonim ***** válasza:
60%
Már koppantak, de ahhoz is ostobák, hogy észrevegyék.
2020. dec. 21. 12:18
 7/75 A kérdező kommentje:
De az én ismerőseim a való életben ilyenek. Egyébként okos, kedves, tök jó fej pasik. Van köztük orvos, villanyszerelő, fordító, újságíró, szóval vegyesen. És tényleg ilyen elvárásaik vannak, sőt, egyiknek-másiknak még ennél is nagyobbak!
2020. dec. 21. 12:18
 8/75 anonim ***** válasza:
86%
nekem meg a nő ismerőseimnek vannak nevetséges elvárásai. Meg is érdemli az ilyen, hogy egyedül van, ez alapján ne degradálj másokat, sem magad.
2020. dec. 21. 12:20
 9/75 A kérdező kommentje:
De degradálom magam, mert én nem felelnék meg nekik. Ismétlem, én kedves, okos férfiakról beszélek, ők nem rossz emberek és nem is ezért írtam a kérdést! Csak nem értem, hogy mikor szálltak el így az igények? Vagy a realitás, az, hogy ezekről a férfiakról 36 évesen le kell mondanom, mert nekik csak a fiatalok vonzóak?
2020. dec. 21. 12:22
 10/75 anonim ***** válasza:
54%

4 es vagyok, látom betaláltam.

Képzeld a fiatal kiscsajoknak meg a már "valamit elért" 40 esek kellenek inkább, akinek van lakása, cége, kocsikája. Én is kérdezem hol szálltak el az igények, de nem őrlődöm ezen.

2020. dec. 21. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!