Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lettek a férfiaknak ilyen nagy igényeik? Nem félnek hogy egyedül maradnak?
Sok férfi ismerősömmel beszélgettem, látom is magam körül a tendenciákat. (A férfi ismerőseim 38-45 év közöttiek. Jellemzően, de nem csak diplomások, jó keresettel, egzisztenciával. Bp.) A nő legyen (nagyon) max. 35 éves, magas, vékony, hosszú hajú, formás, diplomás, keressen jól, legyen jó munkája, de azért ne legyen fáradt, legyen jókedvű, bájos, sportoljon, olvasson, tanuljon stb.
Nem irreális elvárások ezek? Nem félnek hogy a nagy válogatás vége a nagy KOPP lesz? Miért nem lehet egy kicsit életszerűbb feltételeket támasztani?
"A nő legyen (nagyon) max. 35 éves, magas, vékony, hosszú hajú, formás, diplomás, keressen jól, legyen jó munkája, de azért ne legyen fáradt, legyen jókedvű, bájos, sportoljon, olvasson, tanuljon stb."
Ez alap.
hagyjuk már, férfi ismerős... ez nem jelenti azt, hogy minden férfi ilyen.
Amúgy a nőknek sem valami alacsonyak az igényeik...
4 es vagyok, látom betaláltam.
Képzeld a fiatal kiscsajoknak meg a már "valamit elért" 40 esek kellenek inkább, akinek van lakása, cége, kocsikája. Én is kérdezem hol szálltak el az igények, de nem őrlődöm ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!