Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lettek a férfiaknak ilyen nagy igényeik? Nem félnek hogy egyedül maradnak?
Sok férfi ismerősömmel beszélgettem, látom is magam körül a tendenciákat. (A férfi ismerőseim 38-45 év közöttiek. Jellemzően, de nem csak diplomások, jó keresettel, egzisztenciával. Bp.) A nő legyen (nagyon) max. 35 éves, magas, vékony, hosszú hajú, formás, diplomás, keressen jól, legyen jó munkája, de azért ne legyen fáradt, legyen jókedvű, bájos, sportoljon, olvasson, tanuljon stb.
Nem irreális elvárások ezek? Nem félnek hogy a nagy válogatás vége a nagy KOPP lesz? Miért nem lehet egy kicsit életszerűbb feltételeket támasztani?
"nem kezdeményeztem, ha ez a kérdés. De vagyok annyira kedves és beszélek annyit a szingliségről, hogy egyértelmű legyen, hogy ha elhívnak sétálni, azonnal igent mondok. De úgy érzem, hogy nekik én női haver vagyok, nem nő. "
Akkor ideje komolyabbra venni, ha távoli simerősök, nem veszthetsz vele semmit.
32
ja ismerős, engem azzal ghostingolnak (legjobb esetben gusztustalanul utastíanak el), mert fiatalabbnak látszom a koromnál...WOW.
Egyszer egy randin meg konkrétan öt perc után hazaküldött, mert hátzsákkal voltam és az milyen gyerekes XD
ezeket csak azért írom, mert látom, most szembesülsz vele, milyen sz..r ez az egész társkeresés.
Szóval itt nem is a nagy átlagról van szó, hanem konkrétan az ismerőseidről, és rólad. Mindenkinek joga van válogatni, hogy egészen pontosan ők hogyan gondolják, azt mi nem tudhatjuk.
Viszont igen, a sors iróniája, hogy fiatalon a pasi nem kell, idősebben pedig a nő.
41, nem távoliak, egy nagyobb, laza baráti kör tagjai, de semmiképpen nem távoli ismerősök. Nekem a Tinder meg ezek nagyon idegenek, de akkor majd szoktatom magam a gondolathoz.
42, cifrázhattam volna még kollégákkal és még több ismerős, valamint a barátnőim visszajelzéseivel de bíztam benne, hogy senki nem fog a szavakon lovagolni, hanem felfogható, hogy miről szerettem volna írni. Tévedtem.
"Akik bizalmas dolgaikba beavatnak, de nem látnak nőnek."
mert barátzónában vagy, ennyi. Ne pattogj ezen, van kismillió más pasi.
"bizalmas dolgaikba beavatnak" Kérdezd meg tőlük. Tudom nem könnyű, de csak jobban meg tudnák mondani mint innét valaki aki nem ismer sem téged, sem őt.
Esetleg küldesz privátban képet és beszélgetünk, akkor lehet nekem is lesz véleményem a miért nem vonatkozásában. Ez nem kikezdés akar lenni, mivel 1000 kilométerre vagyok és erős utazási korlátozások vannak.
"Hogy miért nem kellek ezeknek a sikeres pasinak"
Miért kellenél nekik? Lehet hogy elvannak egyedül, vagy külsőre nem jössz be.
2-esben szoktatok kirándulni ezekkel a férfiakkal, vagy mindig csoportban? Mert attól, hogy csoportban elbeszélgettek az nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!