Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor lettek a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lettek a férfiaknak ilyen nagy igényeik? Nem félnek hogy egyedül maradnak?

Figyelt kérdés

Sok férfi ismerősömmel beszélgettem, látom is magam körül a tendenciákat. (A férfi ismerőseim 38-45 év közöttiek. Jellemzően, de nem csak diplomások, jó keresettel, egzisztenciával. Bp.) A nő legyen (nagyon) max. 35 éves, magas, vékony, hosszú hajú, formás, diplomás, keressen jól, legyen jó munkája, de azért ne legyen fáradt, legyen jókedvű, bájos, sportoljon, olvasson, tanuljon stb.

Nem irreális elvárások ezek? Nem félnek hogy a nagy válogatás vége a nagy KOPP lesz? Miért nem lehet egy kicsit életszerűbb feltételeket támasztani?

2020. dec. 21. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
69%
Nem irreális elvárások. Mindenki, aki megteheti, a legértékesebb csajt akarja.
2020. dec. 21. 12:27
 12/75 anonim ***** válasza:
24%

Ez olyan kamu kérdés, hogy a ház adja a másikat:D

"A nő legyen (nagyon) max. 35 éves, magas, vékony, hosszú hajú, formás, diplomás, keressen jól, legyen jó munkája, de azért ne legyen fáradt, legyen jókedvű, bájos, sportoljon, olvasson, tanuljon stb."

Ezek közül tudod mi igaz?

A kor max 30 körül és hogy ne legyen kövér. Az, hogy milyen magas a férfiak többségét nem érdekli, amíg alacsonyabb mint ő. A haj hossz egyén függő, a diploma, a munka és hogy mennyit keres kb egyik férfit sem érdekli, ahogy az sem, hogy olvasson és tanuljon...

13/75 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok kapcsolatban fiatal kiscsajokkal, fogalmam sincs, hogy tényleg ilyenek-e. Remélem nem. De egy férfi nem látja, ha csak a lakása, cége, kocsikája kell? Nem lenne okosabb egy valódi társat keresni cicababa helyett? Nem támadásból írom, én mintha vakon repülnék, úgy érzem magam férfiak tekintetében.
 14/75 anonim ***** válasza:
55%

Kieg.

A kor sem feltétlen 30, van akinek idősebb kell, van akinek fiatalabb. Ami még sokaknál fontos, hogy van-e gyerek vagy nincs. Party csaj-e vagy sem, cigi/pia és hogy tetkós-e és ha igen milyen szinten.

A nagy felsorolás olyan baromság, hogy bármelyik férfi csak les...

2020. dec. 21. 12:29
 15/75 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló: ez nem kamu kérdés. Ha a kor max 30, az kritikán aluli. Az azt jelenti, hogy nekem harangoztak pl. Ha szerinted ez egy kamu kérdés, kérlek menj máshová, én szeretnék értelmesen beszélgetni. Ha ebbe be tudsz csatlakozni, én szívesen veszem a meglátásaidat!
2020. dec. 21. 12:29
 16/75 anonim ***** válasza:
15%

"Nem lenne okosabb egy valódi társat keresni cicababa helyett?"

Nem. Egy nő esetében a külső a lényeg. Egyébként sem lehet megbízni a nőkben, mert sokat hazudnak.

2020. dec. 21. 12:30
 17/75 anonim ***** válasza:
82%

A 170 centivel az ég világon semmi probléma sincs, még a 160 centivel sem.

A 36 évvel sincs probléma, ha az a nő TETSZIK a mondjuk 40 éves férfinak.

Lehet, hogy az a baj, hogy nem vagy elég szép és általában nem tetszel a jóképű férfiaknak.

Neked gondolom jók kinéző férfi kell. Azok a férfiak, akik neked tetszenek, más korodbeli nőknek is tetszenek és a férfi válogathat, hogy kivel akar összejönni.

2020. dec. 21. 12:30
 18/75 anonim ***** válasza:
0%

én is így érzem magam a nőknél.

Amúgy így van hidd el. Manapság divat lett a "selejt" szó használata azokra a pasikra, akik a kis idióta elvárásait nem érik el.

Amúgy a férfiak többsége inkább a belső értéket keresi. Az, hogy ilyen, olyan haja legyen, így meg úgy öltözzön, nem érdekli.

2020. dec. 21. 12:31
 19/75 A kérdező kommentje:
Nekem egy átlagos megjelenésű férfi is jó, sőt, nekem nem tetszenek a kigyúrt pasik. Akikről beszélek, nem adoniszok. Képzelj egy egy 40-es, átlagos körzeti orvost, egy kedves szemű villanyszerelőt, egy kicsit dad body-s újságírót. Nem Brad Pittek. Jó, én sem vagyok Angelina Jolie, ez tény. Nem érzem azt, hogy a külső tekintetében irreális elvárásaim lennének.
2020. dec. 21. 12:33
 20/75 anonim ***** válasza:
14%

"Jó, én sem vagyok Angelina Jolie"

Nem szégyelled magad?!

2020. dec. 21. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!