Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor lettek a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lettek a férfiaknak ilyen nagy igényeik? Nem félnek hogy egyedül maradnak?

Figyelt kérdés

Sok férfi ismerősömmel beszélgettem, látom is magam körül a tendenciákat. (A férfi ismerőseim 38-45 év közöttiek. Jellemzően, de nem csak diplomások, jó keresettel, egzisztenciával. Bp.) A nő legyen (nagyon) max. 35 éves, magas, vékony, hosszú hajú, formás, diplomás, keressen jól, legyen jó munkája, de azért ne legyen fáradt, legyen jókedvű, bájos, sportoljon, olvasson, tanuljon stb.

Nem irreális elvárások ezek? Nem félnek hogy a nagy válogatás vége a nagy KOPP lesz? Miért nem lehet egy kicsit életszerűbb feltételeket támasztani?

2020. dec. 21. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
20%

Oké, akkor tegyünk fel pár kérdést, mert ez egy "valós kérdés".

Itt vagy te a 35 éveddel ugye? Mit csináltál eddig? 15 éves korodtól 35 évig kb 20 év van. Mi az oka, hogy nem jött össze senki? Te nem akartál, vagy eddig nem akart senki sem közeledni? Ha az előbbi, úgy nem tudom miért problémázol, hogy most már nem közeledik senki. Ha az utóbbi, akkor pedig nem az utóbbi időben nőtt a férfiak elvárása, hanem eddig is más volt mint amit te képzeltél, ami megint nem a másik oldal hibája.

Az, hogy így felsoroltad, hogy "legyen diplomás a nő, és keressen sok pénzt" kb senkit nem érdekel. Az pedig, hogy nem 42-es alkarú nőre vágyik valaki, az egyéni preferencia. Te se biztos, hogy sörhas kapitányra vágysz harcsabajusszal.

2020. dec. 21. 12:41
 22/75 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nincsenek ezek a "nagy igényeim", és nem is félek! Bocs.

Felőlem lehet akár ötven éves is, alacsony, nem vékony, rövid hajú (még jobb is), a formás nálam a csinos, diploma nem kell, talán jobb ha nincs is, mindegy mennyit keres, ha magát eltartja, nem gond, ha nem munkával, lehet fáradt, majd együtt pihenünk, ha velem össze jön akkor tuti jókedvű és bájos, nem gond, ha nem sportol, nem tanul, olvasni meg ki nem szokott...

Ennyi.

2020. dec. 21. 12:42
 23/75 anonim ***** válasza:
80%

Figyi, ne stresszelj rá erre az egészre. Telepítsd fel mondjuk a Tindert, írd ki a profilodba, hogy csak olyan férfiak írjanak, akik párkapcsolatot keresnek. Tölts fel magadról 2-3 képet, olyanokat, amiken valóban úgy nézel ki, ahogy az 1. randin is ki fogsz nézni, vagyis nem nézel ki jobban a képeiden, mint a valóságban. Így nem lesz az, hogy találkoznak Veled, aztán nem jelentkeznek többet.

Lesznek beszélgetéseid és randijaid is, aztán párod.

2020. dec. 21. 12:44
 24/75 anonim ***** válasza:
38%
Egyszer fordul a kocka. Ezek a férfiak nem kellettek amikor 30 alattiak voltak. Most Ti nem kelletek nekik. KOPP
2020. dec. 21. 12:47
 25/75 anonim ***** válasza:
65%
39 éves nő vagyok. El vagyok hízva, nincs diplomám, nem keresek sokat. Mégis van egy kedvesem, aki bármit megtenne értem. Ha ő nem lenne, akkor is találnék magamnak bármikor ezzel a külsővel is párt. Persze én olyan férfiak közt keresgélnék, akik velem egy szinten mozognak. Soha nem tettem magasra a mércét, mert akkor a mai napig magányosan élnék és csak siránkoznék, hogy a "jópasik" miért ilyen válogatósak.
2020. dec. 21. 12:54
 26/75 anonim ***** válasza:
75%
Miért, csak a nőknek lehetnek elvérésaik vagy mi? Cumi ezt vénlányként olvasni, de ez van.
2020. dec. 21. 12:54
 27/75 anonim ***** válasza:
24%

A nőknek milliószor könnyebb párt találni.

Nem hiszem el, hogyha egy nőnek, bármilyen is legyen, nincsenek nagy elvárásai, normális a stílusa, ne találjon magának pasit, akár random.

2020. dec. 21. 12:56
 28/75 A kérdező kommentje:

Kedves 21-es, ha csak ilyen hangnemben tudsz válaszolni, akkor nem tartok rá igényt. Nem 15 évesen kezdtem a párkapcsolatokat, hanem 19-20 évesen. Azóta 3 kapcsolatom volt. Egy az egyetem alatt, egy pályakezdőként, egy pedig a 30-as éveim elején. Az első megcsalt, a másodikkal megutáltuk egymást, a harmadik megcsalt. Most mit mondjak erre? Sajnos még csak nem is 35, hanem 36 éves vagyok.

23, én nem nagyon ismerem ezeket a társkeresőket, lehet hogy hibásan, de nekem szimpatikusabb a való életben ismerkedni. És ahogy említettem is, a tágabb környezetemben lennének jelöltek, csak kb. levegőnek néznek.

2020. dec. 21. 12:56
 29/75 anonim ***** válasza:
60%
Harminchat évesen, ideje megismerni őket.
2020. dec. 21. 12:58
 30/75 anonim ***** válasza:

"És ahogy említettem is, a tágabb környezetemben lennének jelöltek, csak kb. levegőnek néznek."

és ők tudják mi érzel? Vagy próbálkoztál valahogy? Nem várhatod, hogy majd ők bepróbálkoznak nálad.

2020. dec. 21. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!